Cum este să câştigi la loto şi să nu te poţi bucura de bani? O femeie susţine că este unul dintre câştigătorii loteriei americane, dar nu poate prezenta biletul

O imigrantă originară din Haiti în vârstă de 37 de ani care susţine că este unul dintre câştigătorii premiului-record de 656 de milioane de dolari la Loteria americană afirmă că a pierdut biletul câştigător.

461 afișări
Imaginea articolului Cum este să câştigi la loto şi să nu te poţi bucura de bani? O femeie susţine că este unul dintre câştigătorii loteriei americane, dar nu poate prezenta biletul

Cum este să câştigi la loto şi să nu te poţi bucura de bani? O femeie susţine că este unul dintre câştigătorii loteriei americane, dar nu poate prezenta biletul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mirlande Wilson, mamă a şapte copii şi şeful de echipă al unui restaurant McDonald's, a declanşat o frenezie mediatică la începutul săptămânii afirmând că se numără printre cei trei câştigători la loterie.

"Am pierdut biletul", a declarat ea joi seara.

"Nu am inventat această poveste pentru a atrage atenţia", susţine ea, în contextul în care nimeni nu a mai văzut, în afară de ea, biletul câştigător.

"Nu ne-a arătat nimeni biletul câştigător", a declarat Stephen Martino, directorul filialei din Maryland a Loteriei.

Oficialii loteriei Mega Millions au anunţat, sâmbătă, că trei persoane au câştigat premiul-record de 640 de milioane de dolari. Biletele câştigătoare "au fost achiziţionate în Illinois, Kansas şi Maryland", se arată într-un comunicat.

Numerele corecte au fost 2, 4, 23, 38, 46 şi numărul complementar 23.

Premiul de 640 de milioane de dolari reprezintă cea mai mare sumă pusă vreodată în joc la o loterie din lume.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici