Fratele lui Boris Johnson DEMISIONEAZĂ din Guvernul britanic, denunţând "haosul" generat de Brexit

Joseph Johnson,, a demisionat vineri seară din Guvernul britanic, denunţând "haosul" care ar putea urma ieşirii Marii Britaniii din Uniunea Europeană, informează site-ul agenţiei Reuters.

2428 afișări
Imaginea articolului Fratele lui Boris Johnson DEMISIONEAZĂ din Guvernul britanic, denunţând "haosul" generat de Brexit

Fratele lui Boris Johnson DEMISIONEAZĂ din Guvernul britanic, denunţând "haosul" generat de Brexit

"Marea Britanie se află aproape de cea mai mare criză de după al II-lea Război Mondial", a declarat Jo Johnson, un fost jurnalist Financial Times care în referendumul din 2016 a votat pentru rămânerea în Uniunea Europeană. Jo Johnson a demisionat vineri din funcţia de secretar de stat în Ministerul britanic al Transporturilor.

"A pune naţiunea în poziţia de a alege între vasalitate şi haos este un eşec al statului britanic de o amploare inedită de la criza Suez", a argumentat Jo Johnson.

Fratele său, fostul primar al Londrei şi fostul ministru de Externe Boris Johnson, a fost unul dintre liderii mişcării pentru ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici