- Home
- Externe
- WASHINGTON, (22.06.2017, 10:24)
- Robert Manea
Hackerii ruşi au atacat 21 de sisteme electorale din Statele Unite
Hackerii ruşi au avut ca ţinte 21 de sisteme electorale din Statele Unite la alegerile din 2016, un număr mic dintre acestea au fost sparte, dar nu există niciun fel de dovezi potrivit cărora voturile au fost manipulate, conform agenţiei Reuters.
Urmărește
499 afișări
Hackerii ruşi au atacat 21 de sisteme electorale din Statele Unite
Jeanette Manfra, subsecretar cu atribuţii în securitatea cibernetică, a depus mărturie miercuri în faţa unei comisii din Senatului Statelor Unite.
Agenţiile de informaţii ale Statelor Unite au concluzionat că a fost implicat Kremlinul în orchestrarea unor operaţiuni care includeau spargerea conturilor de email şi propagandă online, cu scopul discreditării candidatului democrat Hillary Clinton.
Rusia a respins în repetate rânduri acuzaţiile cu privire la implicarea sa în oricare atac cibernetic din timpul alegerilor din Statele Unite.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Este în interesul TĂU ca Guvernul României să fie format din manageri independenți de partide, consacrați în companii private și corporații? VOTEAZĂ AICI / Sondaj Aleph News – Mediafax – Ziarul Financiar
-
Numărul victimelor incendiilor din California a crescut
-
Traficul rutier este îngreunat pe mai multe şosele importante din România din cauza ceţii
-
Transnistria reduce întreruperile de curent, dar criza energetică persistă. Gazul rusesc rămâne miza conflictului
Manfra şi alţi oficiali au depus mărturie miercuri precizând faptul că sistemul electoral din Statele Unite este vulnerabil la atacuri de tip cibernetic, în parte din cauza descentralizării şi a faptului că sunt operate la nivel local.
Citeşte şi: Zidul antiimigraţie de la graniţa SUA cu Mexic va deveni şi "zid solar". Trump: Ne gândim la ceva unic
Citeşte şi: Emmanuel Macron susţine că înlăturarea lui Assad nu mai este prioritară în rezolvarea crizei siriene
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.
Citește pe alephnews.ro: Zuckerberg și Musk sunt nemulțumiți de legislațiile UE privind social media. De ce speră Meta și X că Trump le va aduce mai mulți bani
Citește pe www.zf.ro: Restructurarea este cuvântul de ordine în 2025, iar IT-iştii sunt primii pe listă. De la prosecco la birou şi salarii de mii de euro acum corporatiştii vor trebui să înfrunte realitatea tăierilor de salarii şi concedierilor VIDEO
Citește pe www.zf.ro: Unul dintre cele mai vechi business-uri din lume. În România, companiile se bat să câştige loc
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Biden critică decizia lui Zuckerberg de a renunța la fact-checking: „Mișcarea Meta este foarte rușinoasă”. Ce spune compania
Cum ar arăta viaţa fără asigurări: câţi bani ar trebui să scoată din buzunar un român fără asigurare de călătorie şi sănătate
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
EXCLUSIV | Nu are linişte după ce a devenit mamă pentru a doua oară! Monica Gabor s-a refugiat în
CANCAN.RO
Vine iarna în România! Orașele în care ninge săptămâna viitoare, potrivit meteorologilor Accuweather
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe