Jean-Claude Juncker, mesaj în limba română pentru Orban: Spiritul de la Sibiu şi dorinţa pentru o Europă mai puternică vor continua să inspire acţiunile viitoare

Preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker i-a transmis, într-un mesaj pe Twitter în limba română şi engleză, felicitări premierului Ludovic Orban, precizând că este convins că acţiunile acestuia vor fi inspirate de dorinţa de a face Europa mai puternică.

996 afișări
Imaginea articolului Jean-Claude Juncker, mesaj în limba română pentru Orban: Spiritul de la Sibiu şi dorinţa pentru o Europă mai puternică vor continua să inspire acţiunile viitoare

„Preşedintele Juncker l-a felicitat pe noul prim-ministru al României. Ludovic Orban, pentru nominalizare”, a anunţat la începutul briefingului de presă de marţi Mina Andreeva, purtătoarea de cuvânt a Comisiei Europene.

Sunt convins că spiritul de la Sibiu şi dorinţa dumneavoastră pentru o Europă mai puternică acasă şi peste hotare vor continua să inspire acţiunile viitoare”, este o parte din mesajul lui Juncker, transmis de Andreeva.

Guvernul Orban a fost învestit luni în Parlament primind 240 de voturi, inclusiv de la PSD şi de la Pro România. Tot luni, miniştrii au depus jurământul de învestitură în faţa preşedintelui Klaus Iohannis.

Luni seară, Guvernul Orban a avut şi prima şedinţă informală, la care a fost prezent pentru scurt timp şi preşeditele Iohannis, pe care Ludovic Orban l-a invitat şi la următoarea şedinţă a Cabinetului, precum şi oricând va considera necesar.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici