MOMENTE DRAMATICE surprinse de fotograf: Cum e salvată o tânără care vrea să se arunce de la etajul 32

Imagini dramatice arată momentul în care o tânără femeie, care intenţiona să se sinucidă, este trasă de poliţişti de la marginea unei platforme înguste aflată la etajul 32 al unui bloc turn din China.

4970 afișări
Imaginea articolului MOMENTE DRAMATICE surprinse de fotograf: Cum e salvată o tânără care vrea să se arunce de la etajul 32

MOMENTE DRAMATICE surprinse de FOTOGRAF: Cum e salvată o tânără care vrea să se arunce de la etajul 32 (Imagine: www.chinabuzz.net)

Poliţiştii chinezi au fost nevoiţi să o tragă pe tânără de picioare pentru a o împiedica să se arunce în gol, după trei ore de negocieri eşuate, povesteşte Daily Mail.

Femeia încercase anterior să-şi taie venele de la mână cu o piatră, apoi a ieşit la marginea unei platforme înguste, aflată deasupra unei ferestre. Platforma era la nivelul 32 al unui bloc aflat în construcţie, din oraşul Changsha.

Unul dintre poliţişti a reuşit la un moment dat să lege de unul dintre picioarele fetei o funie, în timp ce altul a reuşit să o apuce de celălalt picior. Apoi, un al treilea poliţist a ieşit pe platforma îngustă pentru a o prinde pe tânără de mână.

Potrivit Poliţiei, femeia era originară din Pinjiang, provincia Hunan, şi participase la un show de televiziune de întâlniri în direct.

Când a fost întrebată de ce a vrut să se sinucidă, tânăra a răspuns: "Nu am parte de dragoste, nu am un loc de muncă, familia mea mă urăşte şi toată lumea este dezamăgită de mine".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici