Nelson Mandela nu poate vorbi, dar comunică prin semne, afirmă fosta soţie

Nelson Mandela este în continuare "destul de bolnav", nu poate vorbi, dar "comunică prin semne", afirmă fosta sa soţie, Winnie Madikizela-Mandela.

79 afișări
Imaginea articolului Nelson Mandela nu poate vorbi, dar comunică prin semne, afirmă fosta soţie

Nelson Mandela nu poate vorbi, dar comunică prin semne, afirmă fosta soţie (Captură video)

Mandela, în vârstă de 95 de ani, beneficiază de tratament la domiciliu din septembrie. "Comunică prin semne făcute cu capul, nu poate articula cuvinte din cauza tuburilor montate pentru drenarea fluidelor din plămâni", a explicat Madikizela-Mandela într-un interviu acordat publicaţiei The Sunday Independent.

"Medicii speră să îşi poată recăpăta vocea. Presa a relatat că ar fi conectat la aparate de respirat, dar nu este adevărat", a adăugat fosta soţie.

Fostul preşedinte sud-african este îngrijit la domiciliu de o echipă formată din 22 de medici.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici