Pacientul nr 1 din Italia s-a vindecat de Covid-19. Ce mesaj le-a transmis oamenilor. El şi-a infectat apropiaţii, inclusiv tatăl, care a decedat

Bărbatul pe care medicii îl consideră primul pacient infectat cu noul coronavirus în Italia a fost externat din spital, după ce timp de o lună a fost în stare gravă.

8051 afișări
Imaginea articolului Pacientul nr 1 din Italia s-a vindecat de Covid-19. Ce mesaj le-a transmis oamenilor. El şi-a infectat apropiaţii, inclusiv tatăl, care a decedat

Foto: Profimedia

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, identificat doar cu numele Mattia, a petrecut 18 zile la Terapie Intensivă, conectat la aparate care îl ajutau să respire. Atunci când a ieşit din spital, autorităţile l-au înregistrat audio, spunând: „Vă puteţi vindecat de această boală”, potrivit Chicago Sun Times.
 
Mattia a povestit că unul dintre „cele mai simple şi frumoase lucruri” este „să respiri de unul singur”, lucru pre care l-a realizat după ce a nu a mai avut nevoie de ajutorul aparatelor pentru a respira.
 
Bărbatul, care locuieşte într-un orăşel din regiunea Lombardia, şi-a pierdut tatăl din cauza noului coronavirus. 
 
Soţia sa, însărcinată, s-a vindecat însă de Covid-19.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici