Primele pagini ale publicaţiilor britanice după anunţul controversat al ducilor de Sussex: „Nici măcar nu i-au spus Reginei”

Decizia ducilor de Sussex de a se distanţa de familia regală a ţinut joi primele pagini ale publicaţiilor din Marea Britanie, mulţi întrebându-se de ce regina Elisabeth a II-a nu a fost consultată pe această temă înainte ca cei doi să facă anunţul.

1969 afișări
Imaginea articolului Primele pagini ale publicaţiilor britanice după anunţul controversat al ducilor de Sussex: „Nici măcar nu i-au spus Reginei”

Sursa FOTO: Captură Twitter @Janet_Snell

The Sun a scris că regina este supărată din această cauză, dar prinţii Charles şi William sunt ”negrii de furie” şi a stabilit hashtagul zilei ”Megxit”. Tabloidul reclamă că palatul a dat vestea bombă ca pe o exclusivitate şi este singura publicaţie care nu a postat o imagine cu Harry şi Meghan în care arată că sunt fericiţi.

Daily Mail a scris despre ”furia reginei”, având pe prima pagină un poster cu Meghan şi Harry.

The Mirror a scris simplu: ”Nici măcar nu au anunţat-o pe regină” şi citează o sursă care declară că ”Aceştia arată un complet dispreţ pentru instituţie”.

The Guardian informează că ducii de Sussex vor renunţa la datoriile lor regale şi a titrat pe prima pagină că planul lor este să devină independenţi financiar.

The Telegraph a scris: ”Harry şi Meghan au părăsit funcţia” alături de o imagine imensă cu cuplul. Iar în interiorul articolului, a postat o caricatură cu o glumă la adresa familiei regale desenând un livrator de pizza care avea o pancartă pe care scria: ”Angajăm foşti duci şi ducese”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici