Rusia prelungeşte războiul din Ucraina până în anul 2026, chiar de ar fi să trimită soldaţi bolnavi de inimă şi orbi în prima linie

Potrivit unui apel interceptat de serviciile ucrainene, Rusia intenţionează să prelungească războiul în Ucraina până în anul 2026.

2955 afișări
Imaginea articolului Rusia prelungeşte războiul din Ucraina până în anul 2026,  chiar de ar fi să trimită soldaţi bolnavi de inimă şi orbi în prima linie

Arhivă AP

Soldaţii bolnavi de inimă şi aproape orbi, trimişi în prima linie 

Un apel telefonic interceptat între un soldat rus şi mama lui sugerează că Rusia intenţionează să continue atacul asupra Ucrainei pentru cel puţin următorii trei ani.

Practic, ceea ce ne spun ei (comandanţii) este că această situaţie nebună va continua până în ’26. Rusia va „recupera teritorii”, a spus el.

În apelul interceptat publicat de Serviciul de Informaţii Militare al Ucrainei, soldatul îi mai dezvăluie mamei sale că Rusia trimite soldaţi inapţi pentru serviciu în prima linie, potrivit informaţiei citate de Kyiv Post

Mamă, lasă-mă să explic. Aici avem un bărbat care a suferit o operaţie la inimă în Moscova… Şi ghici ce? Ei spun că este apt pentru serviciul militar, că este sănătos.

Mai este un băiat care este aproape orb. Nici măcar nu poate vedea dincolo de propriile mâini. Dar ghici ce spun ei? Că este sănătos.

Singurul avantaj pe care îl primesc este o vacanţă de o lună pentru tratament”, a spus soldatul rus. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici