Sarkozy a fost lovit de un necunoscut - VIDEO

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy a fost tras de haină, pentru câteva momente, de o persoană necunoscută, în timpul unei vizite, joi, în sud-vestul Franţei, bărbatul respectiv fiind, ulterior, reţinut de securitatea şefului statului, potrivit unor imagini difuzate de televiziune.

509 afișări
Imaginea articolului Sarkozy a fost lovit de un necunoscut - VIDEO

Sarkozy a fost lovit de un necunoscut

În aceste imagini, Sarkozy se pregăteşte să salute persoane care se află în spatele unei bariere, când, una dintre ele, îl apucă în mod violent de haină şi îl trage înainte, şeful statului pierzându-şi echilibrul.

Ofiţerii de securitate s-au aruncat, în acel moment, asupra bărbatului, imobilizându-l la pământ.

Preşedintele francez se afla într-o vizită la Brax, la o adunare generală a primarilor din acest Departament, de Sud-Vest.

Persoana necunoscută a fost condusă şi reţinută la sediul Jandarmeriei din Agen (sud-vest).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici