Şeful Statului Major General, în vizită în Republica Moldova

Şeful Statului Major General, generalul-locotenent Nicolae Ciucă, se află în vizită oficială în Republica Moldova, în perioada 21-22 iulie, el având marţi o întrevedere cu comandatul Armatei Naţionale din Moldova, generalul de brigadă Igor Gorgan, informează MApN.

292 afișări
Imaginea articolului Şeful Statului Major General, în vizită în Republica Moldova

Nicolae Ciuca (Imagine: Ciprian Sterian / Mediafax Foto)

Discuţiile s-au axat pe proiectele comune pe care le desfăşoară cele două armate, pe exerciţiile planificate pentru anul 2015 şi posibilitatea extinderii acestora în anul următor, potrivit unui comunicat de presă al MApN.

Miercuri, şeful Statului Major va vizita Centrul de instruire al Brigăzii „Moldova”, unde va asista la antrenamentele din cadrul exerciţiului multinaţional „Efort comun 2015”, la care România participă cu un detaşament de militari din Batalionul 151 Infanterie „Războieni”.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici