Şi ruşii au intrat în cursa pentru un vaccin anti-Covid-19. Au importat de la americani tulpini de coronavirus

  • Şi ruşii efectueaza cercetări pentru a crea un vaccin
  • Tulpini de Covid-19 au fost importate de la americani
  • Flacoanele au fost transportate într-un recipient termic
919 afișări
Imaginea articolului Şi ruşii au intrat în cursa pentru un vaccin anti-Covid-19. Au importat de la americani tulpini de coronavirus

Sursa: Profimedia

 

Mai nou şi Rusia a intrat în cursa pentru crearea un vaccin împotriva coronavirusului. Autorităţile de acolo anunţă că au primit de la americani o tulpină nouă de Covid-19.

"Ca parte a măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiei cu Covid -19, o companie rusă a importat tulpini de coronavirus din Statele Unite pentru a efectua cercetări şi a crea un vaccin", a declarat serviciul de presă al departamentului vamal din Tomsk. Presa din Rusia însă nu specifică despre ce companie e vorba.

Particulele de virus au fost transportate în flacoane de 23 x 0,6 mililitri şi au cântărit 88 de grame.    

Experţii spun că pentru transport şi depozitare acestea sunt păstrate la o temperatură de 2-8 grade, astfel tulpinele au fost amplasate într-un recipient termic umplut cu elemente reci.

Împreună cu containerul, încărcătura cântărea 4,5 kg.

În Rusia s-au înregistrat până acum peste 18 mii de cazuri de infecţie cu Covid-19, iar 148 au murit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici