Silvio Berlusconi poate întreţine relaţii sexuale de şase ori pe săptămână, afirmă medicul său

Silvio Berlusconi este "un bărbat superior atât în plan fizic, cât şi intelectual" care poate întreţine "şase relaţii (sexuale) pe săptămână", dar care trebuie să se odihnească în a şaptea zi, a declarat un medic al premierului italian, într-un interviu publicat miercuri.

446 afișări
Imaginea articolului Silvio Berlusconi poate întreţine relaţii sexuale de şase ori pe săptămână, afirmă medicul său

Silvio Berlusconi poate întreţine relaţii sexuale de şase ori pe săptămână, afirmă medicul său (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Berlusconi poate avea şase contacte sexuale pe săptămână, fără să exagerez", a declarat, pentru revista "Novella 2000", Umberto Scapagnini, deputat în partidul lui Berlusconi, Poporul Libertăţii (PdL).

"Această medie săptămânală nu înseamnă nimic, mai ales pentru un bărbat de 74 de ani, care a învins şi o tumoare la prostată", a subliniat medicul, care a povestit că a vorbit cu pacientul său despre injecţii la baza penisului şi că i-a dat un singur sfat pentru a-şi păstra intactă energia, şi anume o siestă de 45 de minute în fiecare după-amiază.

Silvio Berlusconi, foarte atent să îşi cultive reputaţia de seducător, a recurs, uneori, la glume un pic deplasate asupra calităţilor sale de Don Juan. Pe cale de divorţ cu Veronica Lario, el este acuzat de Parchetul din Milano că a plătit o minoră, Ruby, pentru a întreţine relaţii sexuale.

În afară de declaraţiile despre performanţele sexuale ale pacientului său, doctorul Scapagnini s-a remarcat, miercuri, în faţa Camerei Deputaţilor, într-o dezbatere asupra testamentului biologic, împărtăşindu-şi experienţa personală din perioada când suferea de un melanom (cancer de piele).

"În timp ce mă aflam în comă, mi-a apărut un tunel de lumină. În timp ce intram în el, am simţit-o pe mama mea şi pe Padre Pio (un sfânt foarte popular în Italia, care a trăit în perioada 1887-1968) luându-mă de mână", a declarat el.

"Voinţa Domnului s-a înfăptuit, iar după 80 de zile m-am trezit. În prezent, afirm că nu vreau ca alţii să ia hotărâri cu privire la viaţa mea, vreau să hotărăsc eu însumi", a conchis el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici