Un candidat al partidului lui Vladimir Putin la alegerile legislative a fost omorât în bătaie

Un candidat la alegerile legislative al partidului guvernamental Rusia Unită din regiunea Sankt Petersburg a fost bătut până la moarte de un om de afaceri cu care a avut un conflict, a anunţat luni Comitetul de anchetă regional.

425 afișări

Candidatul pentru un post de deputat, Inokenti Bucin, a murit la spitalul unde a fost transportat în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost găsit agonizând pe o stradă din Tihvin, un mic oraş din regiune.

Conform primelor informaţii ale Comitetului de anchetă, el se afla anterior la un om de afaceri în vârstă de 39 de ani, care, după izbucnirea unui conflict, l-a bătut şi apoi l-a aruncat în stradă.

Omul de afaceri a fost arestat, a precizat Comitetul de anchetă.

Partidul ultramajoritar Rusia Unită, prezidat de premierul Vladimir Putin şi a cărui listă la legislative este deschisă de preşedintele Dmitri Medvedev, intenţionează să-şi menţină dominaţia în urma alegerilor de la 4 decembrie.

Numeroase cazuri criminale au fost legate în trecut de parlamentari ruşi, care nu figurează întotdeauna în calitate de victime.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici