HOROSCOP 11 noiembrie. Aceste zodii sar cu capul înainte şi dau de bucluc. Persistă problemele de ieri

Marte din Scorpion aderă astăzi la un careu tensionat cu Saturn din Vărsător, indiciu cum că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) întâmpină şi astăzi tot felul de obstacole şi limite. Vinovatul s-ar putea să fie însă graba de data aceasta.

6640 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 noiembrie. Aceste zodii sar cu capul înainte şi dau de bucluc. Persistă problemele de ieri

HOROSCOP 11 noiembrie. Aceste zodii sar cu capul înainte şi dau de bucluc. Persistă problemele de ieri

HOROSCOP 11 noiembrie - Berbec 

Un proiect, un plan de viitor, o relaţie de prietenie sau chair cea de cuplu ar putea să îşi arate astăzi punctele sensibile. Poate că ai refuzat să le vezi de mai demult, atunci când ele au apărut prima oară, sau poate că le-ai observat, dar nu ai prea avut ce face, dat fiind că problemele create nu depind doar de tine şi/ sau ai nevoie de ajutor şi din partea celorlalţi pentru a le rezolva. Oricare ar fi situaţia, cert este că lucrurile nu pot continua în această manieră şi trebuie să iei o decizie pe care o eviţi.

HOROSCOP 11 noiembrie - Taur

Cariera ta sau a partenerului s-ar putea să intervină astăzi între voi, mai ales dacă unul dintre voi câştigă mai mult decât celălalt, are un post mai bun la locul de muncă sau petrece mai mult timp la serviciu decât celălalt. S-ar putea, totuşi, să te afli în celaltă tabără, a nativilor(elor) care resimt acest dezechilibru la nivelul raportului de forţe în relaţie cu cei cu care colaborează la serviciu. În ambele situaţii, ai nevoie de tact pentru a gestiona astfel de situaţii, căci orgoliile sunt la înălţime şi riscă să se ajungă extrem de departe dacă nu eşti atent(ă).

HOROSCOP 11 noiembrie - Gemeni

În plan profesional, te aşteaptă astăzi o zi plină şi stresantă. Poate că volumul de treburi de care trebuie să te ocupi este mai mare decât de obicei sau sarcinile care ţi-au fost delegate sunt mai complicate decât te-ai aşteptat la început. Din acest motiv, nivelul de stres la care eşti expus(ă) astăzi este mai mare decât de obicei, iar dacă nu eşti atent(ă), s-ar putea să-l somatizezi şi să ajungi să te resimţi la nivel fizic. Ai grijă cum îţi ierarhizezi priorităţile, astfel încât să nu se ajungă prea departe şi să pierzi controlul asupra lucrurilor din subordinea ta.

HOROSCOP 11 noiembrie - Rac

S-ar putea să se nască astăzi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. S-ar putea să vă doriţi lucruri diferite unul de la celălalt, dar să nu puteţi comunica deschis pe această temă, motiv pentru care riscă să apară discuţii în contradictoriu. Dacă ai grijă, însă, există posibilitatea să preîntâmpini aceste situaţii, să faci în aşa fel încât ele să nu se întâmple. Încearcă să le arăţi celor dragi că eşti dispus(ă) să ajungi la un compromis, că eşti deschis(ă) la un dialog sincer, care să regleze situaţia într-un mod princ are să se evite un conflict.

HOROSCOP 11 noiembrie - Leu

S-ar putea să apară azi discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul de viaţă, cel mai probabil pe seama unor chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. Păreţi să aveţi păreri destul de diferite în legătură cu ceea ce poate fi făcut pentru a rezolva aceste probleme, iar din cauza orgoliilor inflamate, s-ar putea să se ajungă mai degrabă la tensiuni decât la o soluţie de compromis. Pe de altă parte, însă, vei avea mult mai mult de câştigat dacă laşi de la tine şi conştientizezi că vă doriţi amândoi să se ajungă la o concluzie favorabilă pentru toată lumea.

HOROSCOP 11 noiembrie - Fecioară

Unele discuţii pe care le porţi astăzi cu colegii de muncă s-ar putea să nu fie cele mai liniştite din lume, semn că pe fondul unor probleme întâmpinate azi la serviciu, ies la iveală diferenţe de personalite şi/ sau de viziune care cu greu mai pot fi controlate înainte să ajungă să fie un subiect de discuţie între tine şi ei. Aşadar, situaţia s-ar putea să se complice şi mai tare, iar dacă nu laşi de la tine, nu se va ajunge niciunde. Poţi fie să laşi subiectul baltă, pentru un alt moment, fie să propui o viziune de compromis.

HOROSCOP 11 noiembrie - Balanţă

Trebuie să ai grijă astăzi la cheltuieli, mai ales în cazul în care încerci să economiseşti sau te aşteaptă unele plăţi destul de mari în perioada care urmează. Încearcă să vezi dacă unele achiziţii sunt chiar importante sau dacă nu cumva ai putea să le laşi pe mai târziu. Din cauza presiunii de moment sau unei tentaţii trecătoare, s-ar putea să te înhami la unele cumpărături care nu reprezintă o prioritate pentru tine acum. Aşadar, este important să eviţi situaţiile în care ai putea ceda impulsului de a te abate de la lista de cumpărături de bază din aceste zile.

HOROSCOP 11 noiembrie - Scorpion

S-ar putea să apară azi unele tensiuni între tine şi unele persoane dragi din familie. De regulă, reuşeşti să fii tolerant(ă) şi înţelegătoare cu privire la diferenţele dintre voi, dar de data aceasta, s-ar putea să îţi fie greu să treci peste incompatibilităţile de viziune şi/ sau de personalitate, mai ales dacă vă împiedică să treceţi peste unele situaţii care vă afectează pe toţi într-o măsură mai mică sau mai mare. Încearcă să le arăţi că eşti dispus(ă) să faci rabat de la unele principii de-ale tale dacă sunt şi ei deschişi să renunţe la unele idei poate prea înrădăcinate.

HOROSCOP 11 noiembrie - Săgetător

Trebuie să ai mare grijă cărora dintre informaţiile cu care intri în contact azi le dai dreptate. Unele din ele s-ar putea să fie greşite, iar altele s-ar putea să fi fost alterate în mod voit pentru că cineva nu are intenţiile cele mai bune în ceea ce te priveşte. În această situaţia, trebuie să ai grijă să filtrezi cu atenţie toate veştile ori ştirile cu care intri în contact, pentru a evita situaţiile în care spui sau faci lucruri pe care ajungi să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Uneori este mai bine să aştepţi înainte să reacţionezi.

HOROSCOP 11 noiembrie - Capricorn

Nu este o zi potrivită în care să îţi iei angajamente pe termen lung. S-ar putea să nu fi calculat tocmai corect riscurile la care te expui şi nu este exclus să fi fost încurajat(ă) în această direcţie de către unele persoane care nu aveau cele mai bune intenţii, de fapt. Din acest motiv, ţi se recomandă să îţi iei un timp de gândire înainte să îţi asumi proiecte pe termen lung care ar putea să îţi aducă mai multe pagube decât câştiguri. Nu te simţi presat(ă) să faci o alege, mai ales atunci când riscurile sunt destul de mari.

HOROSCOP 11 noiembrie - Vărsător

Presiunea resimţită la serviciu s-ar putea să fie astăzi mai mare decât de obicei. Este cu atât mai greu să faci unele lucruri, să te ridici la înălţime, dacă unii superiori nu te susţin ori dacă au aşteptări imposibil de atins pentru orice, nu doar pentru tine. În situaţii ca acestea, este important ca, la finalul zilei, tu să fii mulţumit(ă) de tine. S-ar putea ca unele lucruri să nu ţină de tine şi din această cauză, să nu poţi face chiar tot ceea ce ţi-ai propus. Trebuie să fii pregătit(ă) şi pentru astfel de situaţii, să nu fii dezamăgit(ă).

HOROSCOP 11 noiembrie - Peşti

Această zi nu te surprinde în cea mai bună stare de spirit, dar chiar şi aşa, nu înseamnă că ziua este pierdută. Încearcă doar să stai departe de mediile şi de persoanele care s-ar putea să îţi exacerbe starea. Aceasta este o zi perfectă pentru a te concentra pe activităţile care nu implică prea multă colaborare, care-ţi permit să uiţi de alte probleme şi să te implici în ceva care îţi aduce satisfacţii. În felul acesta, sfârşitul acestei zile s-ar putea să te surprindă înr-o stare de spirit mult mai bună decât te-ai fi aşteptat în prima jumătate a ei.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici