HOROSCOP 13 februarie. Fiecare pasăre pe limba ei piere. Care sunt zodiile care riscă să îşi strice singure relaţiile

Mercur retrograd face azi o conjuncţie cu Venus în Vărsător, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) experimentează azi probleme de comunicare ce le pot afecta serios unele relaţii.

14060 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 februarie. Fiecare pasăre pe limba ei piere. Care sunt zodiile care riscă să îşi strice singure relaţiile

HOROSCOP 13 FEBRUARIE - Berbec

Mercur retrograd se întâlneşte azi cu Venus în casa prietenilor din horoscopul tău general, ceea ce ar trebui să te pună pe gânduri în legătură cu o relaţie de prietenie care trece printr-un impas în acest moment. Sau poate că ai sentimente amestecate faţă de un amic, pe care nu ai vrea să îl pierzi dacă nu se concretizează ceva de ordin romantic între voi. În cazul altora, s-ar putea să stagneze unele proiecte promiţătoare.

HOROSCOP 13 FEBRUARIE - Taur  

Mercur retrograd face azi o conjuncţie cu Venus în casa carierei din horoscopul tău solar, motiv pentru care relaţia ta cu superiorii ar putea fi una care îţi rezervă destul de multe surprize şi cele mai multe din ele s-ar putea să nu fie chiar plăcute. În ceea ce îi/le priveşte pe alţi(te) nativi(e), s-ar putea să fie vorba mai degrabă de o lupte pentru putere în relaţia de cuplu, care se pot termina urât.

HOROSCOP 13 FEBRUARIE - Gemeni

Mercur retrograd aderă azi la o conjuncţie cu Venus în casa filozofiei de viaţă, fapt care sugerează că se schimbă ceva la optica ta din pricina sentimentelor pe care le ai pentru o anumită persoană. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba mai degrabă de sentimente pe care încep să le nutrească pentru cineva de o altă religie şi/ sau naţionalitate sau pentru o persoană cu care ar avea o relaţie la distanţă.

HOROSCOP 13 FEBRUARIE - Rac  

Mercur retrograd îşi dă azi întâlnire cu Venus în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să-ţi fie greu să porţi discuţii legate de finanţe cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Din dorinţa de a păstra armonia în relaţia voastră, ai putea fi tentat(ă) să încuviinţezi asupra unor strategii care nu te favorizează sau care sunt o idee proastă pentru toţi cei implicaţi.

HOROSCOP 13 FEBRUARIE - Leu

Mercur retrograd şi Venus formează o conexiune în casa relaţiilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care se pune azi accentul pe viaţa de cuplu. Din câte se pare, veţi avea o zi plăcută de petrecut în doi la orizont, dar pe de altă parte, s-ar putea să existe şi momente în care te înţelegi greu spre deloc cu partenerul. Dacă nu este vorba despre ceva urgent de discutat, lăsaţi anumite subiecte pe altă dată.

HOROSCOP 13 FEBRUARIE - Fecioară  

Mercur retrograd şi Venus se întâlnesc azi în casa muncii din horoscopul tău solar, ceea ce face din această zi una liniştită pentru nativii(ele) care lucrează, dar confuză pe alocuri. În planul sănătăţii, nu ar fi rău să îţi ocupi azi din timp îngrijindu-te mai mult de tine, indiferent dacă mergi la sală sau doar îţi aplici nişte tratamente de înfrumuseţare la domiciliu. Organismul tău îţi va mulţumi pentru răsfăţul pe care i-l oferi astăzi.

HOROSCOP 13 FEBRUARIE - Balanţă  

Mercur retrograd aderă azi la o conjuncţie cu Venus în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce anunţă zi numai bună de petrecut cu aceştia, implicaţi în activităţi care vă aduc tuturora satisfacţii. Pe de altă parte, asta nu înseamnă că nu vor exista teme pe care să vă contraţi. Din acest motiv, trebuie să te gândeşti serios dacă vrei să deschizi anumite subiecte, dacă este momentul pentru ele chiar astăzi.

HOROSCOP 13 FEBRUARIE - Scorpion  

Mercur retrograd se întâlneşte azi cu Venus în casa familiei din horoscopul tău general, fapt pentru care te bucuri de o sâmbătă liniştită în raport cu cei dragi. Există însă şi subiecte de discuţie de la care spiritele riscă să se încingă, dar depinde (şi) de tine dacă laşi lucrurile să ajungă acolo, să se meargă într-atât de departe. Dacă sunt urgente, testează apele şi vezi dacă se pretează anumite conversaţii pe un ton serios.

HOROSCOP 13 FEBRUARIE - Săgetător

Mercur retrograd face azi o conjuncţie cu Venus în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te face mai carismatic(ă) şi şarmant(ă), dar nu neapărat mai elocvent(ă). În anumite situaţii, faptul că te faci plăcut(ă) cu uşurinţă te poate salva de la unele faux pas-uri în plan social, dar acest lucru nu este un dat în toate contexte. Poate din acest motiv ar fi mai bine să te pregăteşti pentru unele discuţii mai complicate.

HOROSCOP 13 FEBRUARIE - Capricorn

Mercur retrograd se întâlneşte azi cu Venus în casa banilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că sâmbăta aceasta ar putea veni la pachet pentru tine cu nişte şanse de câştig. Dar pe de altă parte, s-ar putea să faci şi unele cheltueli pentru a-ţi satisface unele mofturi. Din acest motiv, s-ar putea ca diferenţa la buzunar să nu vadă prea mult, ceea ce riscă să conducă la probleme în acoperirea costurilor unor activităţi.

HOROSCOP 13 FEBRUARIE - Vărsător

Mercur retrograd face azi o conjuncţie cu Venus în semnul naşterii tale, ceea ce îţi potenţează şarmul şi capacitatea de a te face plăcut(ă) de cei din jurul tău. În schimb, s-ar putea să existe şi situaţii în care trimiţi semnale mixte, ceea ce înseamnă că s-ar putea să faci speranţe false anumitor persoane. Te-ar ajuta destul de mult dacă ai încerca să verbalizezi anumite lucruri care ar putea fi înţelese greşit de apropiaţii tăi.

HOROSCOP 13 FEBRUARIE - Peşti

Mercur retrograd face astăzi o conjuncţie cu Venus în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să primeşti semnale din partea cuiva din trecutul tău amoros. Poate că ar vrea să reînchegaţi legăturile ori să clarificaţi anumite lucruri rămase incerte într-o anumită perioadă. Oricare ar fi motivul acestei reîntâlniri sau restabiliri de conexiune, trebuie să vezi exact unde va duce şi dacă eşti pregătit(ă) să dai încă o şansă acelui cineva.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici