HOROSCOP 2 MAI 2023, Marţi - Luna este astăzi în Balanţă, semnul zodiacal al păcii şi echilibrului

Melanj de stări pentru zodii: astăzi riscăm să fim pasiv - agresivi sau în cel mai bun caz, doar confuzi pe măsură ce Luna se îndreaptă către Marte.

8164 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 MAI 2023, Marţi - Luna este astăzi în Balanţă, semnul zodiacal al păcii şi echilibrului

HOROSCOP 2 MAI 2023

HOROSCOP 2 Mai - Berbec

Luna se află în zodia ta opusă Balanţă, iar astăzi se confruntă cu planeta ta conducătoare, Marte, în Rac. Este posibil să vă simţiţi supărat de o problemă care este aproape de casă; a găsi o modalitate de a colabora cu alţii poate aduce o soluţie bună.

HOROSCOP 2 Mai - Taur

Luna din Balanţă se confruntă astăzi cu Marte în Rac, ceea ce ar putea să vă rearanjeze programul şi poate că vă simţiţi obosiţi să faceţi mereu aceleaşi lucruri. Cereţi o pauză dacă aveţi nevoie de ea şi amintiţi-vă că perfecţiunea este un standard de neatins.

HOROSCOP 2 Mai - Gemeni

Luna se află astăzi în compania zodiei Balanţă, fapt ce inspiră romantism şi creativitate. Cu toate acestea, preocupările financiare s-ar putea să vă afecteze mintea pe măsură ce Luna se îndreaptă cu Marte în Rac. Acesta poate fi un moment bun pentru a reflecta asupra relaţiei tale cu banii.

HOROSCOP 2 Mai - Rac

Luna din Balanţă se confruntă cu Marte, care se află în prezent în semnul tău zodiacal, Rac. Azi vei descoperi că te simţi frustrat, dar fii gata să acţionezi asupra unei probleme care îţi este mai aproape de inimă.

HOROSCOP 2 Mai - Leu

Luna din Balanţă se confruntă astăzi cu Marte în Rac şi, deşi s-ar putea să ai dificultăţi să verbalizezi cum te simţi, să te exprimi prin artă, poezie sau orice alte instrumente pe care le-ai la dispoziţie poate aduce uşurare dacă te simţi frustrat!

HOROSCOP 2 Mai - Fecioară

Luna din Balanţă se confruntă cu Marte în Rac, ceea ce s-ar putea să te simtă frustrat de modul în care îţi vei finanţa obiectivele viitoare! Munca în echipă poate fi cheia: cine vă împărtăşeşte obiectivele şi interesele? Asocierea sau alăturarea unui grup de sprijin poate ajuta.

HOROSCOP 2 Mai - Balanţă

S-ar putea să faci paşi importanţi în direcţia obiectivelor tale de carieră astăzi, poate pentru că te simţi sătul de ceva, în timp ce luna din zodia ta se încadrează cu Marte în Rac.

HOROSCOP 2 Mai - Scorpion

Luna din Balanţă se confruntă cu planeta dumneavoastră conducătoare, Marte, în prezent în Rac, ceea ce vă poate face să aveţi o revelaţie. Enervările ar putea fi scurte astăzi, aşa că nu vă implicaţi în argumente care nu merită energia.

HOROSCOP 2 Mai - Săgetător

Luna din Balanţă se confruntă astăzi cu Racul, ceea ce vă poate face să vă simţiţi în conflict cu privire la cum să vă investiţi timpul şi energia. Cine crezi că investeşte în tine? Ce activităţi crezi că îţi îmbogăţesc cu adevărat viaţa? Începeţi de acolo.

HOROSCOP 2 Mai - Capricorn

Luna din Balanţă se încadrează cu Marte, care se află în prezent în zodia ta opusă Rac, găsindu-te pe tine şi partenerii tăi abordând o problemă importantă. Enervările pot fi scurte astăzi, aşa că ai răbdare cu tine şi cu ceilalţi şi stabileşte limite atunci când este nevoie.

HOROSCOP 2 Mai - Vărsător

Luna din alt semn de aer Balanţă se încadrează cu Marte în Rac, ceea ce vă poate găsi concentrat pe rezolvarea listei de sarcini. Starea de spirit de astăzi este foarte productivă. S-ar putea să fie un foc aprins în interiorul tău: ceva care te frustra s-ar putea să fie chiar acel lucru care îţi dă voinţa de a te ocupa de afaceri.

HOROSCOP 2 Mai - Peşti

Luna din Balanţă se încadrează cu Marte în semnul de apă Rac: Acest lucru ar putea suna a temperament nervos de scurtă durată, dar poate inspira şi o atmosferă pasională în viaţa ta amoroasă. S-ar putea să vă certaţi cu cineva sau poate veţi flirta şi astăzi!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici