Kovesi: Nu s-au făcut presiuni în cazurile revoluţiei şi mineriadei din '90

Procurorul general al României, Codruţa Kovesi, i-a asigurat pe reprezentanţii unor ONG-uri, cu care s-a întâlnit marţi, că nu au fost făcute presiuni cu privire la soluţionarea dosarelor revoluţiei şi mineriadei din '90.

1 afișare
Imaginea articolului Kovesi: Nu s-au făcut presiuni în cazurile revoluţiei şi mineriadei din '90

Kovesi: Nu s-au făcut presiuni în cazurile revoluţiei şi mineriadei din '90

Procurorul general al României, Codruţa Kovesi, a avut discuţii cu reprezentanţii societăţii civile, resectiv Sorin Ilieşiu - din partea Alianţei Civice, Teodor Mărieş - preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie, Pompiliu Alămorean - preşedintele Fundaţiei Naţionale a Revoluţiei din Decembrie 1989 din Timişoara, Antonie Popescu - reprezentantul Ligii Studenţilor din Universitatea Bucureşti, Nicu Bănuţoiu - Asociaţiei Adevăr şi Dreptate, Mugurel Stan - senior al Ligii Studenţilor din 1990 şi George Costin - preşedintele Blocului Naţional al Revoluţionarilor din 1989.

Reprezentanţii asociaţiilor au solicitat finalizarea cu rapiditate a cercetărilor în cauzele privind revoluţia din decembrie 1989 şi mineriada din iunie 1990, exprimându-şi încrederea că procurorii pot soluţiona într-un termen rezonabil cel din urmă dosar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici