Avatar: The Way of Water ţinteşte spre 2 miliarde $

Filmul Avatar: The Way of Water a ajuns pe locul şapte în clasamentul global al filmelor cu cele mai mari încasări din istorie.

597 afișări
Imaginea articolului Avatar: The Way of Water ţinteşte spre 2 miliarde $

Avatar: The Way of Water, Facebook

Potrivit Box Office Mojo, încasările la cea mai nouă producţie a lui James Cameron şi a companiei 20th Century Studios (deţinută de Walt Disney) au ajuns la 1,903,301,348 dolari la nivel global. 

Numbers raportează că numai în SUA, filmul a obţinut 134,100,226 dolari încasări. 

Cu un buget de producţie de 460,000,000 dolari, Avatar: The Way of Water se află pe locul 4 în topul celor mai scumpe filme din istorie. 

Filmul este difuzat în 4,340 de cinematografe numai în Statele Unite. 

Povestea filmului este despre Jake Sully, care trăieşte o nouă viaţă cu noua sa familie ca şef al unui trib de Na'vi pe luna Pandora. Dar viaţa de pe Pandora este din nou aflată sub ameninţarea oamenilor invadatori ce caută să exploateze resursele lunii, iar Jake şi cu soţia sa Neytiri iau o decizie dificilă pentru a-şi proteja familia. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici