Un milionar român ar fi înjunghiat o femeie pe DN1, apoi s-a rănit cu acelaşi cuţit. Anunţul poliţiei

9593 afișări
Imaginea articolului Un milionar român ar fi înjunghiat o femeie pe DN1, apoi s-a rănit cu acelaşi cuţit. Anunţul poliţiei

Un milionar român ar fi înjunghiat o femeie pe DN1, apoi s-a rănit cu acelaşi cuţit. Anunţul politiei

Milionarul Mihai Tufan, acţionar al Electrocarbon Slatina, ar fi fost reţinut de poliţie pentru tentativă de omor după ce ar fi înjunghiat o femeie într-o maşină, pe DN1, potrivit unor surse din poliţie şi din anturajul omului de afaceri.

Unele surse din anturajul milionarului spun că femeia ar fi fost chiar soţia lui, Ramona Ileana. Alte surse spun că ar fi fost vorba de iar altele cred că era vorba de Daniela Huhulea, director în cadrul companiei Elsid, deţinută de Mihai Tufan.

Surse judiciare spun că cei doi s-ar fi certat, iar apoi conflinctul a degenerat. Femeia se află internată la Spitalul Elias din capitală, iar Tufan ar fi fost dus azi noapte la Spitalul de Urgenţă Floreasca, de unde a fost preluat de poliţişti.

În legătră cu evenimentul produs azi-noapte, poliţia a oferit pentru Mediafax următoarele informaţii:

"În seara de 9 aprilie a.c., prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană, aflată într-un autoturism, oprit pe DN1, pare a fi bolnavă sau rănită.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti ai Secţiei 2, dar şi ai Brigăzii Rutiere. În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat şi femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor.

Din primele date s-a conturat ipoteza  că bărbatul şi femeia au avut un conflict, care a degenerat. La faţa locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept.

Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuţit, după care s-a autoagresat.

Bărbatul a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativa la omor, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici