A murit Florian Stoica, unul dintre membrii fondatori ai trupei Conexiuni

Florin Stoica, unul dintre rockerii care au fondat trupa braşoveană Conexiuni, a murit miercuri seară, înmormântarea fiind programată sâmbătă la Biserica Sfinţii Voievozi din Urlaţi, anunţă familia muzicianului.

2131 afișări
Imaginea articolului A murit Florian Stoica, unul dintre membrii fondatori ai trupei Conexiuni

A murit Florian Stoica, unul dintre membrii fondatori ai trupei Conexiuni

„Acum am vrea ca «TU» să «Mai rămai putin», însă cu durere în suflet trebuie să vă anunţăm ca al nostru soţ, tată, prieten, artist, Florian Stoica, solistul formaţiei Conexiuni, a plecat aseară la 22.45 spre Ceruri pentru că are un spectacol în faţa Domnului, cel mai dureros pentru noi, dar probabil cel mai valoros pentru el. Slujba de înmormântate va avea loc sâmbătă la Biserica Sfinţii Voievozi din Urlaţi, încă nu ştim ora dar revenim cu informaţii. Dumnezeu să-l ierte! Florentina şi Florentin Stoica”, anunţă familia muzicianului.

Trupa Conexiuni a luat naştere în 1983, la Braşov, alături de Florin Stoica fiind Marcel Boca şi Victor Lenghel. Lor li sau adăugat Gabi Isac, Mihai Pascu (bas) şi Ramiro Junger (clape), în anii '80, când Florian Stoica a fost premiat drept Cel Mai Bun Solist Rock la festivalul "Constelaţii Rock '85" de la Ramnicu-Vâlcea. În 2019, trupa este alcătuită din Cătălin Dobre, Alex Mihalcea, Monel Puia şi Victor Lenghel.

Florian Stoica a urcat pe scenă vineri, la Bucureşti, alături de fostul său coleg din trupa Conexiuni, Victor Solomon.

Foto: Facebook

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici