Actorul Paul Bhattacharjee, care a jucat într-un film din franciza "James Bond", a dispărut în circumstanţe misterioase

Actorul Paul Bhattacharjee, care a jucat în filmul "Casino Royale" din franciza "James Bond", a dispărut în circumstanţe misterioase, determinând poliţia britanică să lanseze o operaţiune de căutare a artistului.

402 afișări
Imaginea articolului Actorul Paul Bhattacharjee, care a jucat într-un film din franciza "James Bond", a dispărut în circumstanţe misterioase

Actorul Paul Bhattacharjee, care a jucat într-un film din franciza "James Bond", a dispărut în circumstanţe misterioase (Imagine: IMDB)

Imaginile filmate de camerele de supraveghere amplasate în Londra îl prezintă pe actorul Paul Bhattacharjee, în vârstă de 53 de ani, ieşind din clădirea teatrului Royal Court din Sloane Square, în jurul orei locale 18.16, pe 10 iulie, îndreptându-se spre o staţie de metrou din apropiere, informează bbc.co.uk..

Ulterior, actorul i-a trimis iubitei sale un SMS, la ora locală 21.00, iar de atunci nimeni nu mai are nicio veste de la el.

Paul Bhattacharjee, înalt de un metru şi 80 de centimetri, avea în spate un rucsac negru şi purta în acea zi pantaloni de culoare deschisă şi o cămaşă albastră.

Actorul a jucat şi în seriale de televiziune precum "Eastenders", "The Bill", "Spooks" şi în filmele "Dirty Pretty Things" şi "The Best Exotic Marigold Hotel".

Dispariţia lui a fost descrisă de poliţie ca fiind "contrară caracterului artistului".

Orice persoană care deţine informaţii despre acest caz a fost rugată să contacteze de urgenţă poliţia londoneză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici