Adela Noriega, la 43 de ani. Celebra actriţă mexicană a renunţat la telenovele - FOTO

Actriţa Adela Noriega este una dintre cele mai prolifice şi iubite actriţe mexicane, ea câştigându-şi faima graţie rolurilor jucate în telenovele precum "Guadalupe", "Dulce Desafio" sau "Amor Real".

21324 afișări
Imaginea articolului Adela Noriega, la 43 de ani. Celebra actriţă mexicană a renunţat la telenovele - FOTO

Adela Noriega, la 43 de ani.

Adela Noriega, acum în vârstă de 43 de ani, a debutat ca actriţă la 15 ani, iar primul rol principal într-o telenovelă l-a primit în 1987, în serialul "Yesenia".

Au urmat apoi telenovele celebre precum "Dulce Desafio" (1989), "Guadalupe" (1994) sau "Maria Bonita" (1995).

Aproape toate telenovelele în care a jucat Adela Noriega s-au bucurat de succes. Exemplele sunt multiple: "María Isabel" (1997), "El privilegio de amar" (1998), "El Manantial" (20012), "Amor Real" (2004).

Actriţa mexicană, care a câştigat de-a lungul carierei 7 premii TV Y NOVELAS, este cunoscută pentru discreţia pe care o păstrează în ceea ce priveşte viaţa personală. După numeroase speculaţii privind relaţii pe care le-ar fi avut cu preşedintele Mexicului Carlos Salinas de Gortari sau cu actorul venezuelean Fernando Carillo, Adela Noriega a recunoscut, în 1994, că a avut o relaţie cu actorul mexican Eduardo Yanez, partenerul ei din serialele "Dulce Desafio", "Guadalupe" şi "Fuego en la sangre".

După alte două telenovele de succes "La esposa virgen" (2005) şi "Fuego en la sangre" (2008), actriţa a luat o pauză în carieră.

Se ştie despre ea că locuieşte în Statele Unite. Nu este căsătorită şi nu are copii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici