Americanii i-au cerut ajutorul personajului Dexter în rezolvarea unui caz de crimă real

Mai mulţi utilizatori de Twitter din Statele Unite ale Americii "au rupt" linia dintre ficţiune şi realitate cerând personajului Dexter, din serialul cu acelaşi titlu, să rezolve un caz de crimă real, informează postul Pro Cinema, care difuzează seria de luni până joi, după "Filmul de 10".

761 afișări
Imaginea articolului Americanii i-au cerut ajutorul personajului Dexter în rezolvarea unui caz de crimă real

Michael C. Hall, starul serialului "Dexter" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cazul lui Casey Anthony, femeia în vârstă de 25 de ani acuzată că şi-ar fi ucis fiica de doi ani, a făcut furori în America, iar după ce acuzata a fost achitată, opinia publică a reacţionat vehement.

O parte din cei care îşi doreau ca Anthony să fie trimisă după gratii au cerut, pe Twitter, ajutorul personajului Dexter, interpretat în serial de Michael C. Hall. Dexter este analist al petelor de sânge pentru poliţia din Miami, iar în timpul nopţii este criminal în serie, ucigând, după un cod propriu de onoare, criminalii care scapă nepedepsiţi de sistemul de justiţie.

"Unde naiba e Dexter Morgan când ai nevoie de el?", au postat pe reţeaua de socializare cei revoltaţi de verdictul dat de juriul format din şapte femei şi cinci bărbaţi. Chiar dacă femeia a fost găsită vinovată la patru dintre capetele de acuzare şi va primi câte un an de închisoare maximum pentru fiecare dintre acestea, este posibil ca aceasta să fie eliberată chiar în ziua în care se va pronunţa sentinţa, întrucât ea a petrecut deja câţiva ani în închisoare în aşteptarea procesului. Acest fapt i-a nemulţumit pe cei convinşi că femeia şi-a ucis cu sânge rece copilul şi au ajuns să ceară până şi ajutorul lui Dexter în rezolvarea cazului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici