Anamaria Ferentz concurează la "Dansez pentru tine"

Anamaria Ferentz este una dintre vedetele care vor concura în noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va începe pe 19 martie.

227 afișări
Imaginea articolului Anamaria Ferentz concurează la "Dansez pentru tine"

Anamaria Ferentz concurează la "Dansez pentru tine" (Imagine: Pro TV)

Cântăreaţa Anamaria Ferentz - hotărâtă să repete şi să muncească până la epuizare pentru a ajuta ca visul partenerului său să se împlinească - are noroc de faptul că îi place foarte mult să danseze.

"Imi place la nebunie să dansez! Dansez de mică, nu la categoria profesionişti, dar dansul este una din pasiunile mele! Dansul este strâns legat de muzică şi cum muzica e viaţa mea, iubesc tot ce are legătură cu muzica, adica viaţa în sine!", mărturiseşte Anamaria, entuziasmată că va participa la sezonul al nouălea al emisiunii "Dansez pentru tine".

"Mi-am dorit foarte mult să fiu parte din această emisiune! Să mă autodepăşesc în ceea ce priveşte dansul, dar şi din punct de vedere emoţional! Pe lângă faptul că acest proiect ajută într-adevăr nişte vieţi în mare cumpănă, ne ajută şi pe noi ceilalţi să fim mai darnici, mai uniţi, mai buni din toate punctele de vedere şi să trecem prin emoţii şi greutăţi cu zâmbetul pe buze şi dansând!", declară Anamaria, care în proiectul de la Pro TV va avea parte de ce-i place mai mult în viaţă: muzica, artiştii şi oamenii minunaţi.

Chiar dacă nu şi-au întâlnit încă partenerii de ring şi de vis alături de care vor lupta în cel de-al nouălea sezon al emisiunii, vedetele nu vor să piardă timpul şi au început deja repetiţiile la dans. Alături de coregrafii emisiunii, ei desluşesc deja caracterul primelor stiluri de dans din emisiunea care va începe la mijlocul lunii martie, la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici