Aproape 2.000 de bucătari amatori au participat la preselecţiile "MasterChef" din Bucureşti

Aproape 2.000 de bucătari amatori din toata ţara au venit la preselecţiile "MasterChef" de la Bucureşti, mânaţi de gândul că vor participa la cea mai tare competiţie culinară a momentului, ce va desemna, la Pro TV, primul MasterChef din România şi va oferi premiul cel mare de 50.000 de euro.

392 afișări
Imaginea articolului Aproape 2.000 de bucătari amatori au participat la preselecţiile "MasterChef" din Bucureşti

Aproape 2.000 de bucătari amatori au participat la preselecţiile "MasterChef" din Bucureşti

Tineri şi vârstnici, însoţiţi de prieteni sau de copiii lor, cei care au sosit la preselecţii nu au ţinut cont de ninsoarea care s-a abătut asupra Capitalei şi au venit cu mic cu mare la World Trade Center - Pullman Hotel, se arată în comunicatul Pro TV.

Fie că au pregătit pentru aceste preselecţii preparate culinare tradiţionale, de la musaca de legume şi prăjituri cu fructe, fie că au dorit să impresioneze cu reţete exotice, precum fructe de mare, peşte sau prăjituri cu morcovi, fiecare dintre cei înscrişi a avut ocazia să îşi prezinte felul de mâncare atent gătit acasă şi să vorbească despre sine.

Pe holurile hotelului, în mirosuri îmbietoare de mâncare, oamenii s-au împrietenit, au schimbat secrete gastronomice, au făcut poze cu bannerele "MasterChef" şi chiar au degustat din sutele de preparate existente.

Chiar şi cei trei chefi de top din juriul show-ului, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu, s-au arătat impresionaţi de numărul mare de bucătari amatori sosiţi la preselecţii, dar şi curioşi să descopere ce talente culinare ascunde România.

Un lucru este cert însă: toţi cei sosiţi la preselecţii au mărturisit că gătitul este una dintre marile pasiuni din viaţa lor, fiecare dintre ei s-a arătat dornic să demonstreze că poate face spectacol din arta de a găti, dar şi că este pregătit să înveţe şi mai mult şi, mai ales, fiecare şi-a mărturisit dorinţa de a primi şansa de a merge mai departe în super show-ul "MasterChef", care va debuta în curând la Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici