Axl Rose, jefuit în timpul unui concert susţinut la Paris

Axl Rose, solistul trupei rock americane Guns N' Roses, a fost jefuit marţi seară, mai multe bijuterii fiind sustrase din loja sa de la Palais Omnisports din Paris-Bercy, au anunţat, miercuri, surse din poliţia pariziană.

264 afișări
Imaginea articolului Axl Rose, jefuit în timpul unui concert susţinut la Paris

Axl Rose, jefuit în timpul unui concert susţinut la Paris (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Deocamdată nu sunt cunoscute cu exactitate circumstanţele, dar se pare că jaful s-a produs în timpul unui concert privat pe care vedeta americană l-a susţinut după concertul trupei Guns N' Roses de la Palais Omnisports Paris-Bercy, în prezenţa a circa 100 de persoane.

Acest furt a declanşat furia cântăreţului, a precizat aceeaşi sursă, şi a fost nevoie ca poliţia să intervină în loja artistului.

Este vorba de trei coliere din aur şi diamante. Prejudiciul este estimat, potrivit acelei surse, la 200.000 de dolari, dar acest detaliu "rămâne să fie verificat" şi o anchetă a fost deschisă.

Guns N' Roses a vândut peste 100 de milioane de albume pe plan mondial, dovedindu-se a fi un concurent serios pentru industria muzicală a anilor '90, dominată în acea vreme de artişti pop, precum Madonna şi Michael Jackson.

Fiecare album Guns N' Roses a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândut disc al grupului este "Appetite For Destruction", cu peste 38 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial. De un succes deosebit s-au bucurat şi albumele următoare, "Use Your Illusion I", "Use Your Illusion II" şi "The Spaghetti Incident?". În discografia grupului figurează şase albume de studio, trei EP-uri şi un album live, dar şi multe alte compilaţii.

Însă disputele dintre membrii trupei, adeseori purtate în văzul întregii lumi, au cauzat în cele din urmă destrămarea grupului original, produsă în 1996.

În prezent, trupa Guns N' Roses este formată din Axl Rose (vocal, pian), Dizzy Reed (clape, pian, sintetizator, backing vocals), Tommy Stinson (chitară bas, backing vocals), Chris Pitman (clape, backing vocals), Richard Fortus (chitară), Frank Ferrer (baterie, percuţie), Ron "Bumblefoot" Thal (chitară), DJ Ashba (chitară).

În septembrie 2010, trupa Guns N' Roses a concertat în Bucureşti. Trupa americană va susţine un alt concert în ţara noastră, la festivalul Rock the City, pe 1 iulie, la complexul Romexpo din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici