Beyonce lansează o colecţie vestimentară de gen neutru

Cântăreaţa Beyonce lansează în ianuarie o nouă colecţie vestimentară pe care producătorul german Adidas, cu care colaborează artista, a descris-o ca fiind de gen neutru, informează Reuters.

652 afișări
Imaginea articolului Beyonce lansează o colecţie vestimentară de gen neutru

Beyonce lansează o colecţie vestimentară de gen neutru

Noua colecţia va relansa marca Ivy Park - care include pantofi, haine şi accesorii - şi va putea fi găsită în magazine din luna ianuarie 2020. În aceeaşi lună, colecţia va fi promovată şi pe coperta revistei Elle.

Brandul german de îmbrăcăminte sport a anunţat că va colabora cu cântăreaţa Beyonce, alături de care a lansat şi prima colecţie Ivy Park Beyonce, la începutul anului 2016, împreună cu lanţul de modă britanic Topshop.

Parteneriatul vine în condiţiile în care Adidas încearcă să atragă mai mulţi clienţi de sex feminin, o zonă în care a fost depăşit de rivalul său Nike şi concurentul german Puma, care şi-a sporit vânzările după o colaborare cu cântăreaţa Rihanna.

Companiile Adidas şi Puma au fost fondate de catre fratii Rudolf si Adi Dassler în anii '40. Pânaă când s-au separat şi au mers fiecare pe drumul sau, cei doi fraţi au deţinut o fabrică împreună - Gebruder Dassler Srpotschuhfabrik unde au produs pantofi sport. În ultimele decenii, Adidas şi Puma au devenit marci globale de mare success. Ambele companii au încă sediul principal în Herzogenaurach - Germania.

Beyonce Knowles, în vârstă de 37 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 23 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child , 19 în calitate de artistă solo şi unul pentru un album compus în colaborare cu soţul ei, Jay-Z. Beyonce a jucat şi în filme precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "The Pink Panther/Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
adidas,
beyonce,
rihanna

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici