Buzz Aldrin, al doilea om care a ajuns pe Lună, divorţează de cea de-a treia soţie

Astronautul Buzz Aldrin, al doilea om care a ajuns pe Lună, revenit în atenţia publicului american în 2010, în calitate de concurent în cadrul emisiunii concurs "Dancing with the Stars", a decis să divorţeze de cea de-a treia soţie, Lois Driggs Cannon.

162 afișări
Imaginea articolului Buzz Aldrin, al doilea om care a ajuns pe Lună, divorţează de cea de-a treia soţie

Buzz Aldrin, al doilea om care a ajuns pe Lună, divorţează de cea de-a treia soţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aldrin, în vârstă de 81 de ani, şi Lois Driggs Cannon au fost căsătoriţi timp de 23 de ani. Cei doi s-au căsătorit de Sfântul Valentin în 1988 şi nu au copii împreună, informează people.com.

Celebrul astronaut american a citat "diferenţe ireconciliabile" în cererea de divorţ pe care a depus-o, miercuri, la Curtea Superioară din Los Angeles. Potrivit acestor documente, cuplul s-a despărţit în cursul zilei de marţi.

Buzz Aldrin a participat în calitate de concurent, în 2010, la emisiunea concurs "Dancing with the Stars".

Edwin "Buzz" Aldrin, născut pe 20 ianuarie 1930, este un inginer mecanic şi astronaut american, pilotul vehiculului Lunar Module din cadrul misiunii Apollo 11. Pe 20 iulie 1969, Buzz Aldrin a devenit al doilea om care a păşit pe Lună, la 15 minute după comandantul Neil Armstrong.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici