Christian Bale are o statuie din ceară la muzeul Madame Tussauds din Londra

Actorul galez Christian Bale, starul trilogiei "Batman", are începând de marţi o statuie din ceară la muzeul Madame Tussauds din Londra.

235 afișări
Imaginea articolului Christian Bale are o statuie din ceară la muzeul Madame Tussauds din Londra

Christian Bale are o statuie din ceară la muzeul Madame Tussauds din Londra (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Starul galez a fost extrem de ocupat în ultima vreme din punct de vedere profesional: a jucat în "Ţeapă în stil american/ American Hustle", de David O. Russell, pentru care este nominalizat la Oscar în 2014, se pregăteşte să lanseze "Exodus", un film de Ridley Scott despre eliberarea evreilor din exilul lor egiptean, şi a jucat în cele mai recente două pelicule regizate de Terrence Malick, informează lefigaro.fr.

În 2011, Christian Bale a câştigat atât Oscarul, cât şi Globul de Aur pentru rolul său din "The Fighter", drama regizată de David O. Russell, acelaşi cineast care a făcut şi "American Hustle".

La 39 de ani, actorul care a impresionat cu impasibilitatea din "Equilibrium" şi cu alura scheletică din "The Machinist" se alătură astfel galeriei londoneze de manechine din ceară create în onoarea starurilor hollywoodiene.

Statuia dedicată lui Christian Bale este aşezată între cele ale actorilor Leonardo DiCaprio şi Judi Dench.

Galezul Christian Bale a fost distribuit mulţi ani în producţii independente, înainte de a juca în câteva filme de la Hollywood cu un buget important. Astfel, Christian Bale a atras atenţia publicului la vârsta de 13 ani, când a jucat în filmul "Imperiul soarelui" (1987). Au urmat rolurile din "American Psycho" (2000), "Equilibrum" (2002), "Batman - Începuturi" (2005), "Prestigiul" (2006), "I'm Not There" (2007), "Drumul dreptăţii/ 3:10 To Yuma" (2007), "Cavalerul negru" (2008) şi "Terminator - Salvarea" (2009). Recent, Christian Bale a jucat în "Ţeapă în stil american/ American Hustle", de David O. Russel, rolul escrocului Irving Rosenfeld, pentru care este nominalizat la premiile Oscar, categoria "cel mai bun actor în rol principal", care vor fi decernate pe 2 martie, la Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici