"CITEŞTE ASTA": Gestul emoţionant făcut de o femeie pentru prietena ei care suferă de pierderi de memorie pe termen scurt - FOTO

O femeie care suferă de pierderi de memorie pe termen scurt a primit o listă amuzantă de la prietena ei, aceasta conţinând răspunsuri la cele mai frecvente întrebări pe care le pune.

507 afișări
Imaginea articolului "CITEŞTE ASTA": Gestul emoţionant făcut de o femeie pentru prietena ei care suferă de pierderi de memorie pe termen scurt - FOTO

"CITEŞTE ASTA": Gestul emoţionant făcut de o femeie pentru prietena ei care suferă de pierderi de memorie pe termen scurt (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Trauma femeii din Marea Britanie s-a instalat după o "boală misterioasă", posibil meningită, scrie Daily Mail, în ajutorul ei venind prietena ei cea mai bună, care a găsit soluţia "copiuţei" utile în momentele de confuzie.

Lista furnizează informaţii folositoare privind afecţiunea femeii, tratând cu umor situaţia delicată pentru a-şi ajuta prietena să facă faţă realităţii fără a se panica.

"CITEŞTE ASTA", atrage atenţia hârtia la începutul listei prin titlul scris cu litere mari, roşii, continuând: "Bună, Jo, ţi-ai pierdut memoria pe termen scurt. Această hârtie te va informa cu privire la condiţia ta, întrucât memoria ta va dura acum doar cinci minute, motiv pentru care pui continuu aceleaşi întrebări."

În continuare, femeia îi spune lui Jo la ce spital se află, precizând "da, este spitalul care îţi place".

"Ce zi e astăzi/ De cât timp am fost bolnavă?" este a doua întrebare din listă, la care prietena ei îi răspunde: "Astăzi este marţi, 31 mai, 2011. Ai fost în spital de pe 30 mai, 2011, ora 1 după amiază. Ai început să te simţi ciudat duminică noaptea, după ce te-ai întors din tabără cu fratele şi tatăl tău. Ai fost şi deshidratată în timpul weekendului (...). Ai vomitat, ai avut o durere groaznică de cap (...) şi ai avut şi febră."

"MENINGITĂ?! Cum iau o infecţie care îmi putrezeşte creierul?! Se transmite pe calea aerului. Este o boală gravă, dar toată lumea pare încrezătoare că vei fi bine când antibioticele îşi vor face efectul.

Copiii sunt bine? Copiii sunt absolut bine şi nu arată vreun semn de boală sau infecţie. (...) bea lapte praf şi îi face surprinzător de bine (...)."

În continuare, femeia este informată în legătură cu familia ei şi cu casa pe care încerca de mult să o obţină. Cele mai amuzante întrebări  par să fie cele din finalul listei:

"De ce arată doamna asta atât de cunoscută? Este asistenta ta.

O doamne, podelele astea sunt atât de elegante pentru un salon de spital! Da, nu ştiu care e fascinaţia ta pentru podele, dar ai spus-o cam de 800 de ori."

Potrivit femeii ce suferă de această afecţiune, care a postat lista amuzantă pe site-ul Reddit, prietena ei a făcut mai mult decât să îi aducă zâmbetul pe buze, luându-şi concediu prelungit de la serviciu pentru a avea grijă de copiii lui Jo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici