"Clepsidra perfectă" a lui Kim Kardashian: Cum arată vedeta după câteva "retuşuri" în Photoshop - FOTO

Se ştie că vedetele sunt dispuse să facă multe lucruri pentru a-şi îmbunătăţi imaginea: tratamente cosmetice costisitoare, operaţii estetice de orice fel, diete drastice, ore şi ore de exerciţii fizice.

12519 afișări
Imaginea articolului "Clepsidra perfectă" a lui Kim Kardashian: Cum arată vedeta după câteva "retuşuri" în Photoshop - FOTO

Kim Kardashian (Imagine: AFP/Mediafax foto)

Însă, se pare că poţi arăta foarte bine şi fără toate astea. Fetele din clanul Kardashian o demonstrează într-o fotografie pentru promovarea noii lor linii de costume de baie - Kardashian Kollection, unde silueta lui Kim are forma unei clepsidre perfecte, iar urmele unei eventuale sarcini în cazul lui Kourtney au dispărut cu desăvârşire, scrie Daily Mail.

În fotografia respectivă, postată miercuri de Kim pe pagina sa de Twitter, iese în evidenţă diferenţa mare între talia şi şoldurile acesteia, diferenţă ce ridică multe semne de întrebare în momentul în care compari poza respecitvă cu altele făcute la evenimente recente.

Dorinţa fetelor Kardashian de a arăta cât mai bine a mers chiar mai departe, fiind îndepărtată, prin Photoshop cel mai probabil, orice urmă a sarcinii pe care o poartă una dintre cele trei surori, Kourtney (32 de ani).

Fotografii făcute în ziua shootingului, realizat în luna februarie, o arată pe Kourtney cu un abdomen evident pronunţat, ea fiind la momentul respectiv însărcinată cu cel de-al doilea copil. În fotografia de promovare a colecţiei de costume de baie, "burtica" a dispărut ca prin minune, iar abdomenul acesteia pare perfect lucrat.

În plus, pielea celor trei surori, Kim, Khloe şi Kourtney pare luminoasă şi fără defecte, sugerând, fără urmă de îndoială, că fetele au primit un ajutor din partea departamentului Photoshop, mai scrie Daily Mail.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici