Daiana Anghel îl cucerea în copilărie pe Moş Crăciun, cântându-i colinde

Daiana Anghel era vizitată mereu în copilărie de Moş Crăciun, pe care îl cucerea prin colindele pe care i le pregătea.

193 afișări
Imaginea articolului Daiana Anghel îl cucerea în copilărie pe Moş Crăciun, cântându-i colinde

Daiana Anghel (Imagine: Vali Tache/Mediafax Foto)

Prezentatoarea ştirilor Kanal D era vizitată în copilărie, în fiecare an, de Moş Crăciun, care venea la ea cu sacul plin de cadouri, potrivit showbiz.ro.

"De Crăciun, casa era în fiecare an plină de prieteni, era veselie foarte multă şi pentru mine emoţii foarte mari căci în fiecare an mă vizita Moşul cu sacul plin de cadouri. Voia mereu să asculte poeziile şi colindele pe care le învăţam special pentru el şi abia apoi îmi dădea cadourile", spune Daiana Anghel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici