Dansez pentru tine: Daniel Niţoiu a slăbit 3 kilograme, iar Andreea Ibacka se simte ca în armată

Daniel Niţoiu a slăbit 3 kilograme, iar Andreea Ibacka se simte ca în armată în pragul duelului care va avea loc în ediţia de vineri a emisiunii "Dansez pentru tine" de la Pro TV.

371 afișări
Imaginea articolului Dansez pentru tine: Daniel Niţoiu a slăbit 3 kilograme, iar Andreea Ibacka se simte ca în armată

Dansez pentru tine: Daniel Niţoiu a slăbit 3 kilograme, iar Andreea Ibacka se simte ca în armată

"Chiar dacă mă dor spatele şi genunchii, parcă mai tare mă doare intrarea la duel", spune cu tristeţe prezentatorul Ştirilor Pro TV de la ora 13.00, Daniel Niţoiu. El îi roagă pe toţi telespectatorii Pro TV, dar şi pe suporterii Steaua, echipa lui de suflet, să fie alături de partenera lui Alexandra în lupta dată pentru a rămâne în competiţia visurilor şi să trimită sms la 1322 cu textul "Daniel".

Verdictul intrării la duel i-a întristat pe Daniel şi Alexandra. "Ne-a turnat plumb în picioare. Eu am încercat să fiu tare şi să îi dau putere şi Alexandrei. Dar mi-a fost foarte greu", spune Daniel.

Daniel Niţoiu şi Alexandra nu sunt dansatori profesionişti şi fiecare notă mare primită la "Dansez pentru tine" din partea juriului a fost o izbândă pentru ei. "Noi am muncit foarte mult să ajungem până aici şi marea noastră realizare au fost cei doi de 10 de la folclor. Sper să mai obţinem note de 10 şi vinerea aceasta", spune Daniel, care precizează că stă în sala de antrenamente câte zece ore pe zi pentru a reuşi să înveţe coregrafiile de vineri seara. Pe lângă coregrafii energice şi aplaudate şi o formă fizică foarte bună, Daniel are acum musculatura mai dezvoltată şi 3 kilograme în minus.

Familia lui, colegii de la Ştirile Pro TV şi prietenii s-au mobilizat să-i susţină pe Daniel şi Alexandra şi au început deja să trimită voturi prin SMS la 1322 cu textul "Daniel", însă speranţa lor stă în telespectatorii de acasă. "Le promit tuturor că le voi dărui toată iubirea mea în paşi de dans. Dar cel mai mult îi rog să o ajute pe Alexandra să zâmbească. E o fetiţă harnică şi toată viaţa ei până acum s-a străduit să muncească să îşi ajute familia. Dumnezeu a vrut ca ea să primească o şansă şi a pus în mâinile oamenilor de acasă cheia fericirii. Fac apel şi la toţi suporterii echipei Steaua Bucureşti, pentru că Alexandra este fan Steaua, să îşi ajute colega cu un SMS. Vă asigur că merită!", subliniază Daniel.

Telespectatorii "Dansez pentru tine" vor avea de ales vineri la duel între Daniel Niţoiu şi Alexandra şi Andreea Ibacka şi Paul.

Chiar dacă au primit vinerea trecută patru note de 10 la folclor, la finalul emisiunii, Andreea şi Paul au primit verdictul necruţător al duelului. Dacă pe Paul l-a măcinat mult vestea, Andreea nu s-a putut abţine şi a plâns foarte mult. De când a început aventura "Dansez pentru tine", Andreea simte că a trecut prin multe momente dificile, dar pe care le-a uitat când a văzut note mari din partea juriului. "Entorse, vânătăi, contuzii, dureri musculare acute, arsuri. Astea, pe lângă deja banalele răceli, stări de oboseală permanentă, insomnii, migrene. Cel mai bun medicament e rezultatul bun din scenă. Satisfacţia reuşitei ne ia durerea cu mâna şi ne dă forţa să mergem mai departe", spune Andreea.

Chiar dacă este o persoană disciplinată de fel, Andreea a avut parte de un program foarte strict, ca de armată, de când a intrat la "Dansez pentru tine". "Stăm în sala de antrenament în jur de zece ore pe zi. Iar trei ore e numai drumul la Buftea dus-întors. Dacă totuşi într-o zi simţim nevoia să repetăm mai mult, stăm la repetiţii şi până la 2 dimineaţa. Iar când ajung acasă, oricum repet iar singură. Şi noaptea visez coregrafiile, mă trezesc din somn şi mai fac o dată paşii", povesteşte actriţa.

Pe lângă un spectacol total pe care îl promit vineri, Andreea speră în votul celor de acasă la 1322 cu textul "Andreea", pentru ca Paul, partenerul ei, să poate merge mai departe pe drumul către împlinirea visului său. "Acum câteva săptămâni l-am cunoscut pe Paul. Un copil foarte muncitor, talentat şi cuminte. Un băiat care munceşte de la 15 ani pentru a-şi întreţine familia. Părinţii lui au îngropat doi copii - fraţii lui Paul, iar al treilea copil e dispărut de acasă fără urmă de acum 7 ani. Paul e singurul sprijin rămas părinţilor lui bolnavi. El dansează pentru a-şi permite medicamentele tatălui său şi pentru a-şi termină casa în care ei trei locuiesc, în construcţie de 7 ani, din lipsa banilor.

Şi pentru că Paul este un luptător şi vrea să-şi autodepăşească condiţia prin propriile-i forţe, el este în acelaşi timp student la două facultăţi. Iar dansul nu este pentru Paul doar o pasiune, ci o metodă de supravieţuire. Cu toate acestea, din talentul său a luat fiinţă trupa Blockbusters Crew. A învăţat să danseze încă opt copii buni, fără posibilităţi materiale. Le-a oferit o direcţie şi o şansă în viaţă, însă acum ei nu mai pot continua antrenamentele din lipsa banilor. Îşi repetă coregrafiile pentru spectacole pe unde apucă, pe la prieteni sau vecini, pentru că nu au o sală a lor şi nici nu-şi permit să închirieze una. Atât părinţii lui Paul, cât şi aceşti copii minunaţi se bazează toţi pe noi. Pentru o viaţă mai bună. Pentru o viaţă normală, până la urmă", povesteşte plină de sensibilitate Andreea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici