"Dansez pentru tine" : Premii de peste 100.000 de euro acordate în finală

Marea finală a sezonului al 11-lea al emisiunii "Dansez pentru tine", care va avea loc vineri, de la ora 20.30, la Pro TV, va aduce concurenţilor premii de peste 100.000 de euro

416 afișări
Imaginea articolului "Dansez pentru tine" : Premii de peste 100.000 de euro acordate în finală

"Dansez pentru tine" : Premii de peste 100.000 de euro acordate în finală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cea mai tensionată emisiune din întregul sezon va aduce în faţa telespectatorilor cele mai iubite, votate şi mai bine punctate trei perechi ale ediţiei, în ultima şi cea mai importantă luptă. Corina Bud şi Edy, Roxana Ionescu şi Ştefan şi Lavinia şi Decebal au trecut până în prezent prin accidentări, dureri şi momente de cumpănă, însă acum se află în faţa competiţiei care le poate aduce marele premiu de 60.000 de lei şi trofeul visurilor, informează ProTV.

Doar cei de acasă pot hotărî viitorul visurilor finaliştilor şi îşi pot alege favoritul trimiţând un sms la 1322, cu textul "Corina", "Roxana" sau "Lavinia". Perechile finaliste îşi vor demonstra pentru ultima dată în concurs talentul în paşi de dans contemporan în ploaie, primul dans din competiţie, pentru a se putea vedea evoluţia lor de la prima ediţie şi până în prezent, şi un dans la alegere dintre cele realizate în cele şase ediţii anterioare.

În seara de vineri, care va fi presarată cu nenumărate dansuri speciale şi invitaţi de onoare, vor fi acordate premii valoroase care totalizează peste 100.000 de euro. Nu doar marele câştigător va pleca acasă cu zâmbetul pe buze şi cu un cec de 60.000 de euro, ci şi celelalte două perechi de pe podium vor avea toate motivele să creadă în împlinirea visului lor. Astfel, ocupantul locului al doilea va beneficia de un premiu de 20.000 de euro, iar cel de pe locul al treilea va primi un premiu de 15.000 de euro.

În ediţia de vineri, şi alte premii îşi vor găsi câştigătorii şi îi vor surprinde pe telespectatorii Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici