Dezvăluiri ale actriţei Jane Fonda despre Michael Jackson. Ce obişnuia să facă artistul în anii '80

Actriţa Jane Fonda, cu care Michael Jackson a locuit o scurtă perioadă în anul 1981, a făcut dezvăluiri despre celebrul cântăreţ într-o emisiune de televiziune.

1140 afișări
Imaginea articolului Dezvăluiri ale actriţei Jane Fonda despre Michael Jackson. Ce obişnuia să facă artistul în anii '80

Michael Jackson (Imagine: Arhiva Mediafax foto/AFP)

Michael Jackson a locuit timp de zece zile cu actriţa Jane Fonda, în anul 1981, iar artista americană a descoperit cu acea ocazie faptul că "regele muzicii pop" ţinea sub perna lui o serie de casete audio, de pe care se auzea o voce, care îl îndemna pe ascultător să devină o persoană mai bună, informează femalefirst.co.uk.

"Michael Jackson a locuit cu mine timp de 10 zile în perioada în care am filmat pentru «Pe heleşteul auriu/ On Golden Pond». A dormit pe o saltea pe care el a aşezat-o direct pe jos. Eram la mansardă şi acolo era un casetofon. M-am uitat mai bine şi am văzut un fir care ieşea de sub perna lui. În casetofon era o casetă pe care el o asculta, iar vocea de pe casetă spunea: «Eşti un om bun, totul va fi OK»", a relatat actriţa americană, invitată în emisiunea prezentată de Rosie O'Donnell.

De altfel, Jane Fonda s-a numărat printre primele vedete care au postat pe Twitter pe 25 iunie 2009 mesaje prin care îşi exprimau regretul faţă de moartea megastarului. "Sunt şocată. Prietenul meu Michael Jackson a murit. A locuit cu mine timp de peste o săptămână pe platourile unde am filmat «Pe heleşteul auriu», după ce el încheiase filmările pentru «Thriller»", scria actriţa americană la momentul respectiv.

Michael Jackson a murit în urma unei "intoxicaţii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, într-o perioadă de repetiţii intense pentru "This Is It Tour", turneul său de adio, în timpul căruia urma să susţină, începând din iulie 2009, 50 de concerte la sala O2 Arena din Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici