Elton John, care va cânta sâmbătă la Bucureşti, vrea plante ornamentale mari în cabina sa

Cântăreţul britanic Elton John, care va cânta sâmbătă seara în Piaţa Constituţiei, va sosi la Bucureşti în ziua concertului şi îşi doreşte plante ornamentale mari în cabina sa, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Modus, care organizează evenimentul.

17 afișări
Imaginea articolului Elton John, care va cânta sâmbătă la Bucureşti, vrea plante ornamentale mari în cabina sa

Elton John, care va cânta sâmbătă la Bucureşti, vrea plante ornamentale mari în cabina sa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit organizatorilor, artistul britanic nu are pretenţii exagerate. El doreşte plante ornamentale mari în cabina sa şi în cele ale staff-ului său. Staff-ul artistului numără circa 40 de persoane.

Elton John va pleca de la Bucureşti imediat după concert, cu avionul privat.

Intrarea la concertul pe care Elton John îl va susţine sâmbătă în Piaţa Constituţiei se va face începând cu ora 16.00, fiind disponibile patru căi de acces.

Pentru concertul Elton John mai sunt disponibile bilete la categoriile a II-a - 280 de lei, a III-a - 220 de lei, a IV-a - 150 de lei şi a VI-a - 90 de lei. Biletele VIP - 650 lei, cele de 100 de lei şi cele de 350 de lei sunt sold out.

În deschiderea show-ului susţinut de Elton John în Capitală va cânta trupa VH2.

Elton John a mai concertat la Bucureşti în 21 iunie 2003, pe stadionul Cotroceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici