Femeia care a transformat o aplicaţie de dating într-un imperiu business. Motivul pentru care a dat în judecată Tinder

Creatoarea unei aplicaţii de dating pentru femei cu peste 500 milioane de utilizatori, a ajuns miliardară la doar 30 de ani, după ce a dat în judecată Tinder pentru hărţuire sexuală şi discriminare, relatează CNN

860 afișări
Imaginea articolului Femeia care a transformat o aplicaţie de dating într-un imperiu business. Motivul pentru care a dat în judecată Tinder

Cine este deţinătoarea unui imperiu de aplicaţii de dating pentru femei care a dat în judecată Tinder

Whitney Wolfe în vârstă de 30 de ani a fondat aplicaţia de dating pentru femei, Bumble, în 2014, o afacere de proporţii, cu peste 500 de milioane de utilizatori, care i-a adus 3 bilioane de dolari, conform CNN.

Aplicaţia de dating, Bumble şi-a extins serviciile, astfel că pe lângă oportunităţi de dating, oferă şi servicii de socializare şi oportunităţi profesionale.

Deţinătoarea imperiului de dating, Whitney Wolfe şi-a început cariera în cadrul companiei Tinder pe care a dat-o în judecată pentru hărţuire şi discriminare. 

Cel mai îndrăzneţ pas pentru Bumble a fost extinderea companiei în India, una dintre ţările cu cele mai multe cazuri de agresiune sexuală asupra femeilor. 

"Trebuie să ajungem acolo unde este cel mai mult nevoie, în ţările cu cele mai multe prejudecăţi privind sexualitatea femeilor. Doar pentru că acest concept nu este prezent într-o anumită parte a lumii, nu înseamnă că nu există o nevoie pentru aşa ceva.", a declarat Whitney Wolfe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici