FOTOGRAFII perfecte distruse de apariţii surprinzătoare. Animale care vor în centrul atenţiei - GALERIE FOTO

Amintirile surprinse de aparatul de fotografiat pot fi ruinate de apariţii surprinzătoare în cadru. Printre animalele care nu au rezistat tentaţiei de a apărea în cadru se numără cai, porumbei sau hipopotami, dar cel mai mult, pisicile adoră să strice o fotografie perfectă.

7256 afișări
Imaginea articolului FOTOGRAFII perfecte distruse de apariţii surprinzătoare. Animale care vor în centrul atenţiei - GALERIE FOTO

Cum să distrugi fotografia perfecte. Animale care vor în centrul atenţiei (Imagine: Hepta)

Un cuplu aflat în vacanţă care a dorit să imortalizeze momentul s-a trezit în cadru cu capul unui cal. Prim-planul cu animalul acoperă feţele celor doi, lăsând să se vadă doar buchetul de flori pe care femeia îl ţine în mână şi corpurile acestora.

Portretul unui câine a fost stricat de o pisică cu o privire "suspicioasă".

O altă pisică curioasă a stricat şi potretul unui tânăr.

Pisicile nu se mulţumesc să strice doar fotografiile cu oameni sau cu alte animale ci se "sabotează" şi între ele.

O mamă ce poza alături de fiul ei în maşină nu se aştepta ca în fotografie să apară un urs.

Când eşti în vacanţă, nu te aştepţi ca în poze să apară o pisică "zburătoare".

Ruta de zbor a unui porumbel s-a intersectat chiar cu obiectivul aparatului de fotografiat al unui turist.

Un hipopotam a ajuns la fix pentru poza unui turist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici