Funeraliile lui Michael Jackson, pe 7 iulie, în Los Angeles

Funeraliile lui Michael Jackson vor avea loc marţi, 7 iulie, de la ora 10.00 a.m., la Staples Center din Los Angeles, potrivit unor informaţii apărute joi în presa americană, după ce familia starului a emis, miercuri, un comunicat în care a indicat că acesta nu va fi înmormântat la ferma Neverland.

95 afișări
Imaginea articolului Funeraliile lui Michael Jackson, pe 7 iulie, în Los Angeles

Funeraliile lui Michael Jackson, pe 7 iulie, în Los Angeles (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Surse din interiorul companiei AEG Live - organizatorul seriei de 50 de concerte pe care starul american ar fi trebuit să le susţină la Londra, din iulie -, proprietar al Staples Center şi Nokia Theatre, spun că pentru acest eveniment vor fi folosite ambele clădiri, dar şi imensa piaţă din apropierea lor, informează Hollywood Reporter, citând showbiz411.com.

Nu există deocamdată nicio confirmare oficială, însă acest proiect se bucură de susţinerea tuturor părţilor, potrivit aceloraşi surse.

AEG Live va instala mai multe panouri uriaşe pe faţadele acestor clădiri, pentru miile de oameni care nu vor putea să asiste la funeralii. Nu se cunoaşte pentru moment modul în care va fi organizat sistemul de acces.

Familia lui Michael Jackson a emis, miercuri, un comunicat în care a indicat că starul nu va fi înmormântat la Neverland, celebra fermă a acestuia, situată în centrul Californiei, şi că nici un serviciu memorial sau funerar nu va avea loc acolo. La începutul săptămânii, presa americană indica Neverland sau Memorial Coliseum din Los Angeles ca posibil loc de înmormântare.

Tot miercuri fost făcut public un testament al artistului, prin care acesta cere instituirea unui fond de administrare a averii sale în beneficiul copiilor şi mamei lui, Katherine Jackson, care va fi şi tutorele micuţilor, în document cântăreaţa Diana Ross fiind numită tutore de rezervă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici