Gustarte.ro/ Prima sticlă "deşteaptă" de vin e conectată la WiFi

Kuvée este prima sticlă "deşteaptă" de vin, un gadget care păstrează băutura fresh chiar şi mai mult de 30 de zile, potrivit Gustarte.ro.

532 afișări
Imaginea articolului Gustarte.ro/ Prima sticlă "deşteaptă" de vin e conectată la WiFi

Gustarte.ro/ Prima sticlă "deşteaptă" de vin e conectată la WiFi

Kuvée e conectată la WiFi şi vine la pachet cu o selecţie de vinuri precum Bonny Doon, Schug, B.R. Cohn şi Pine Ridge. Băutura este îmbuteliată în sticle metalice de dimensiune standard 75cl, care costă între 15 şi 50 de dolari, scrie Gustarte.ro

Pentru a folosi device-ul, trebuie doar să aşezi o sticlă de vin în Kuvée. Sistemul patentat de valve previne pătrunderea oxigenului, păstrand vinul fresh şi 30 de zile de la deschidere. Kuvée are un touchscreen interactiv ce permite comandarea vinului, recomandări personalizate, inclusiv de mâncare potrivită cu băutura pe care o alegi.

"Deşi industria vinului se mişcă foarte repede, stă destul de slab la a inova mai departe de sticlă şi dop de plută", spune creatorul şi CEO-ul Kuvée, Vijay Manwani.

Pentru restul articolului, accesaţi AICI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici