Imaginea publicată de Antonia, care a stârnit controverse pe Facebook

Antonia are un grup numeros de fani, care o susţin necondiţionat. Recent însă, un gest al artistei a stârnit reacţii puternice pe reţelele de socializare.

785 afișări
Imaginea articolului Imaginea publicată de Antonia, care a stârnit controverse pe Facebook

Imaginea publicată de Antonia, care a stârnit controverse pe Facebook

Antonia a publicat pe conturile ei oficiale de Facebook şi Instagram o imagine îndrăzneaţă: îmbrăcată într-o salopetă străvezie, cu lenjeria intimă la vedere şi aparent fără sutien, scrie The One.

Punand în descrierea pozei un emoji-curcubeu, cântăreaţa nu s-a aşteptat însă la reacţii atât de vehemente din partea celor care îi urmăresc activitatea virtuala.

Citiţi mai multe pe one.ro

 

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Aug 22, 2017 at 4:26am PDT

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici