Jennifer Lopez, implicată într-un proces din cauza câinelui său

Jennifer Lopez şi soţul ei, Marc Anthony, sunt implicaţi într-un proces cu o miză de trei milioane de lire sterline, din cauza câinelui lor, ei fiind daţi în judecată de o stewardesă care pretinde că a fost muşcată de acesta, informează Sunday Express.

54 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez, implicată într-un proces din cauza câinelui său

Jennifer Lopez şi soţul ei, Marc Anthony, sunt implicaţi într-un proces cu o miză de trei milioane de lire sterline, din cauza câinelui lor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lisa Wilson, o stewardesă în vârstă de 40 de ani, a intentat o acţiune în instanţă pentru că ar fi fost atacată de câinele celor doi artişti, un ciobănesc german dresat, pe nume Floyd.

Wilson pretinde că din cauza acestuia a căzut şi s-a lovit la spate atât de tare încât de atunci nu mai poate merge.

Fosta stewardesă i-a dat în judecată pe proprietarii câinelui - Jennifer Lopez şi Marc Anthony -, cerând despăgubiri de trei milioane de lire sterline.

Karen Overall, un specialist în comportamentul animalelor angajat de avocaţii lui Wilson, a spus că posesorii câinelui sunt vinovaţi de atac, pentru că nu au luat măsuri preventive, deşi ştiau că animalul reprezintă o ameninţare.

În timpul presupusului atac, stewardesa ducea nişte tacâmuri. Se pare că şi bucătarul personal al cuplului a fost atacat de Floyd, într-o situaţie similară, când transporta obiecte ascuţite.

Avocatul lui Lopez şi al lui Anthony a anunţat că cei doi vor angaja propriul expert behaviorist pentru animale, pentru a-l evalua pe Floyd.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

ŞTIRILE ZILEI

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici