John Travolta, un nou scandal sexual: Actorul ar fi avut o relaţie de de şase ani cu un fost angajat - DEZVĂLUIRI INCENDIARE

Un pilot de avion care a fost angajatul lui John Travolta spune că a avut o aventură de şase ani cu starul hollywoodian, care a debutat înainte ca acesta să se căsătorească cu actriţa Kelly Preston.

2907 afișări
Imaginea articolului John Travolta, un nou scandal sexual: Actorul ar fi avut o relaţie de de şase ani cu un fost angajat - DEZVĂLUIRI INCENDIARE

John Travolta

Potrivit publicaţiei The National Enquirer, pilotul Doug Gotterba, în prezent în vârstă de 62 de ani, spune că Travolta a recunoscut că "preferă bărbaţii" la puţin timp după nunta sa din 1991, informează dailymail.com.

Gotterba, care a început să lucreze pentru starul din "Pulp Fiction" în 1981, a declarat pentru publicaţia americană că relaţia lor a debutat la scurt timp după angajare. El a mai spus despre Travolta că era un bărbat "sensibil, dar foarte pasional".

În timpul celor şase ani de aventură, Travolta a avut mai mulţi parteneri sexuali şi chiar dorea să facă un film XXX.

Aventura celor doi s-ar fi încheiat în 1992, la un an după ce acesta s-a căsătorit cu actriţa Kelly Preston.

Scandalul privind orientarea sexuală a lui Travolta a izbucnit în mai anul acesta, când actorul a fost dat în judecată de doi maseuri, care susţin că acesta le-a făcut avansuri. Unul dintre cei doi şi-a retras ulterior plângerea.

Deşi Travolta nu a dezminţit direct informaţiile, echipa sa de avocaţi a făcut-o şi, mai mult, s-a pregătit pentru acţiuni în instanţă.

John Travolta, în vârstă de 58 de ani, a devenit cunoscut graţie sitcomului TV din anii 1970 "Welcome Back Kotter" şi a devenit un star de cinema după prestaţiile sale din filmele "Saturday Night Fever", "Grease" şi "Pulp Fiction". A fost nominalizat de două ori la premiile Oscar şi este căsătorit cu Kelly Preston din anul 1991, ambii fiind membri activi ai cultului scientologic. Cei doi au avut trei copii, Benjamin, în vârstă de 2 ani, Ella Bleu, în vârstă de 12 ani, şi Jett, care a murit în 2009, la vârsta de 16 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici