La pescuit cu grenadele. Ce s-a întâmplat când un proiectil a explodat mai repede - VIDEO

Deşi pescuitul ar trebui să fie un mod plăcut pentru relaxare, doi ruşi au decis să aleagă calea uşoară de a prinde cât mai mulţi peşti, folosind grenade.

11378 afișări
Imaginea articolului La pescuit cu grenadele. Ce s-a întâmplat când un proiectil a explodat mai repede - VIDEO

La pescuit cu grenadele. Ce s-a întâmplat când un proiectil a explodat mai repede

Sesiunea de pescuit cu grenade a luat o întorsătură ce putea deveni tragică pentru cei doi ruşi. Explozia grenadei, care s-a petrecut mai repede decât trebuia, aproape le-a dărâmat barca acestora, informează Daily Mail.

Decizia lor proastă putea să-i coste viaţa, dar din fericire, ambii au scăpat doar cu o sperietură.

Imaginile fac parte dintr-o filmare, la final auzindu-se replici de genul „de ce s-a ridicat Saşa?” şi „nu mai vorbiţi, camerele încă filmează”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici