Mazăre: În Caraibe mi-a plăcut, dar nu mă mai duc, localnicii sunt foarte aroganţi

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a spus că i-a plăcut vacanţa în Insulele Caraibe, însă nu mai vrea să meargă niciodată acolo pentru că localnicii sunt "foarte aroganţi".

146 afișări
Imaginea articolului Mazăre: În Caraibe mi-a plăcut, dar nu mă mai duc, localnicii sunt foarte aroganţi

Mazăre: În Caraibe mi-a plăcut, dar nu mă mai duc, localnicii sunt foarte aroganţi (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"În Caraibe mi-a plăcut, dar nu mă mai duc niciodată. Sunt foarte aroganţi. Sunt negri din ţări care şi-au luat independenţa prin anii '70", a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, primarul Radu Mazăre.

El a spus că a fost încântat de locurile frumoase şi a precizat că cel mai mult i-a plăcut vântul, pentru că a putut practica kitesurf.

"Destul de frumoase locurile, nu era turism de masă, erau foarte multe conace în fostele colonii englezeşti, Barbados, Santa Lucia, spre exemplu, conace ale boielor englezi care îşi petrec acolo vacanţele. Mi-a plăcut vântul", a mai spusMazăre.

Primarul a afirmat că a fost surprins de nivelul ridicat de trai al locuitorilor din Insulele Caraibe şi a precizat că aceştia au un PIB pe cap de locuitor mai mare decât România.

"Nu există insulă în Caraibe să aibă PIB-ul sub România pe cap de locuitor. Cea mai săracă are 14.000 de dolari pe cap de locuitor, noi avem 12.000 de dolari", a menţionat Mazăre.

Radu Mazăre şi-a petrecut vacanţa în Insulele Caraibe, de la sfârşitul anului trecut şi până la începutul lui 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici