Miss Teen USA renunţă la titlu la câteva zile după ce Miss USA a procedat la fel

  • Miss Teen USA UmaSofia Srivastava a renunţat la titlu.
  • Ea a luat-o pe urmele Miss SUA care a procedat la fel. Miss SUA a luat decizia susţinând că vrea să acorde prioritate sănătăţii mintale.
3010 afișări
Imaginea articolului Miss Teen USA renunţă la titlu la câteva zile după ce Miss USA a procedat la fel

Sursa foto: Instagram

UmaSofia Srivastava, în vârstă de 17 ani, a spus că a renunţat la acest rol pentru că „valorile ei personale nu se mai aliniază pe deplin cu direcţia organizaţiei”, potrivit Sky News.

Ea a făcut anunţul pe Instagram. UmaSofia Srivastava a fost încoronată în septembrie 2023.

Anunţul a venit la două zile după ce Miss USA, Noelia Voigt, a spus că renunţă la titlu. Ea i-a îndemnat pe oameni să aibă grijă de sănătatea lor mintală.

Organizatorii concursurilor au anunţat că respectă deciziile şi că lucrează pentru „tranziţia responsabilităţilor către succesori”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici