Momente terifiante în timpul unui concert, în SUA. Un cântăreţ a murit pe scenă: „S-a oprit, şi-a cerut scuze şi a închis ochii"

Cântăreţul şi compozitorul David Olney a murit la vârsta de 71 de ani, în timp ce concerta, aşezat pe un scaun pe scenă, la un festival care a avut loc sâmbătă seară, în statul american Florida, potrivit Reuters.

2893 afișări
Imaginea articolului Momente terifiante în timpul unui concert, în SUA. Un cântăreţ a murit pe scenă: „S-a oprit, şi-a cerut scuze şi a închis ochii"

Sursa FOTO: Twitter @TheShowWontGoOn

Olney era aşezat pe un scaun şi, la un moment dat, a tăcut şi şi-a aplecat capul, cu bărbia la piept. Spectatorii şi muzicienii care îl acompaniau au crezut că acesta a făcut pur şi simplu o pauză, după care şi-au dat seama de ce s-a întâmplat şi l-au aşezat pe jos, pe scenă.

David Olney era implicat într-un dialog muzical cu cântăreaţa Amy Rigby la 30A Songwriters Festival, iar artista a descris ultimele lui momente.

"Olney era în mijlocul celui de-al treilea cântec, când s-a oprit, şi-a cerut scuze şi a închis ochii", a scris Rigby pe Facebook.

Aceasta a mai spus că s-a încercat resuscitarea, dar Olney era deja mort.

Olney, devenit iniţial cunoscut ca membru al trupei X-Rays, a fost un nume de marcă al stilurilor folk-rock şi americana şi, pe parcursul carierei, a înregistrat 20 albume de studio, având şi colaborări cu artişti precum Emmylou Harris, Linda Ronstadt, Del McCoury şi Steve Earle.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici