Motanul lui David Cameron, Larry, celebru pentru lenea sa, a prins un şoarece

Larry, motanul de la reşedinţa oficială a lui David Cameron, o felină celebră pentru lenea sa, a prins primul şoarece după o perioadă foarte lungă de inactivitate, au anunţat fericiţi, marţi, reprezentanţii premierului britanic.

632 afișări
Imaginea articolului Motanul lui David Cameron, Larry, celebru pentru lenea sa, a prins un şoarece

Motanul lui David Cameron, Larry, celebru pentru lenea sa, a prins un şoarece (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pot să confirm că motanul a ucis un şoarece azi dimineaţă", a spus un purtător de cuvânt din Downing Street, nr 10.

Larry, un motan alb cu gri, are cinci ani şi a fost adoptat în 2011, din cel mai mare adăpost pentru animalele fără stăpân din Londra, deoarece era lăudat ca fiind un mare vânător de şoareci. Dar, după cum a mărturisit şi David Cameron la postul de televiziune BBC, după ce a ucis trei şoareci în câteva luni, activitatea felinei a intrat pe o pantă descendentă.

Lenea motanului era atât de mare încât David Cameron a încercat să omoare el însuşi un şoarece, într-o zi, în timpul unei cine pentru miniştri. Premierul a aruncat astfel o furculiţă către rozător.

"Dar unde este Larry?", a glumit ministrul Muncii, Iain Duncan Smith.

Televiziunile au difuzat în mod repetat imagini cu un şobolan care se simţea la el acasă în reşedinţa oficială a premierului britanic.

În ciuda inactivităţii sale, Larry a fost păstrat, deoarece "aduce bucurie multor oameni".

Marţi, răbdarea stăpânilor lui Larry a fost însă recompensată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici