Naomi Watts va juca în "Îngeri şi demoni"

Actriţa australiană Naomi Watts, nominalizată la premiile Oscar, va juca alături de Tom Hanks într-o adaptare după bestseller-ul "Îngeri şi demoni", al scriitorului american Dan Brown, care va fi lansată în decembrie 2008.

7 afișări
Imaginea articolului Naomi Watts va juca în "Îngeri şi demoni"

Naomi Watts va juca în "Îngeri şi demoni", o continuare a producţiei "Codul lui Da Vinci"

Naomi Watts, care recent şi-a lansat cel mai nou film al său, "Eastern Promises", a acceptat să joace rolul Vittoria Vetra, asistenta profesorului Robert Langdon, interpretat de Tom Hanks, în adaptarea cinematografică a romanului "Îngeri şi demoni", informează allocine.fr.

Filmul "Îngeri şi demoni" se anunţă a fi una dintre superproducţiile anului viitor. Lungmetrajul va fi regizat de Ron Howard şi produs de Brian Grazer ("Codul lui Da Vinci", "8 Mile", "Apollo 13").

Filmările la această producţie au fost amânate deocamdată din cauza grevei scenariştilor de la Hollywood.

Scenariul este semnat de Akiva Goldsman ("Codul lui Da Vinci", "O minte sclipitoare", "Memoriile unei gheişe"). Filmul îl va avea ca personaj principal pe Robert Langdon, un profesor de la Harvard specialist în simbolistică, care se angajează în rezolvarea unor crime în care sunt implicaţi membrii unei organizaţii, Illuminati, şi Vaticanul. Personajul apare şi în romanul "Codul lui Da Vinci".

"Îngeri şi demoni", al doilea roman scris de Dan Brown după "Fortăreaţa digitală" (1998), a devenit celebru abia după "Codul lui da Vinci". Sony a cumpărat drepturile de autor asupra romanului "Îngeri şi demoni" în acelaşi timp cu cele pentru romanul "Codul lui da Vinci".

Între timp, "Codul lui Da Vinci" a avut încasări de 758 de milioane de dolari la nivel mondial, în ciuda reticenţelor şi criticilor cu care a fost primit.

Actriţa australiană Naomi Watts, nominalizată la premiile Oscar, va mai juca, de asemenea, într-un remake al filmului clasic "Păsările", lansat de Alfred Hitchcock în 1963, care va fi regizat de Martin Campbell, autorul lungmetrajului de succes "Casino Royale".

Actriţa a fost nominalizată la premiile Oscar pentru rolul din "21 de grame", în regia lui Alejandro González Iñárritu, unde a apărut alături de Sean Penn şi Benicio Del Toro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici